anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate sunt eu exagerat sau nu...dar nu stiu ce sa fac cu prietena mea daca eu nu o bag in semama ea nu ma baga. daca ii zic sa ma suni si pe mine mai tarziu sau ceva de genul uita, daca ii dau mesaje uneori nu raspunde la ele, de exemplu aseara i-am trimis un mesaj si i-am spus cat de mult o iubesc si ea dormea probabil frumos era sa imi fi raspuns dimineata.dar nu mi-a raspuns.Acum e plecata pe la niste rude si nu are semnal pana la ora asta nu era frumos sa ma fii sunat sau un mesaj ceva,, bai vezi ca nu am mesaje" sunt eu exagerat? sau am dreptate? eu o sun zilnic inainte de culcare apoi dimineata happy vorbesc desc cu ea

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu esti exagerat, din contra. Ar trebui sa discuti cu ea ce ai spus aici, sa-i spui intr-o maniera calma ca te deranjeaza ca nu-ti scrie suficient de des si sa o intrebi de ce procedeaza asa. Fara comunicare nu faci nimic intr-o relatie.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu stiu, poate s-a obisnuit sa o suni tu...
Mi s-a intamplat si mie asta recent, au fost cateva zile in care am fost plecat si am sunat in ziua in care am plecat, am vorbit putin si a zis ca o sa ma sune ea pentru ca ajunsese la meditatie si nu mai putea sa vorbeasca.
Daca a zis ca ma suna ea nu am mai sunat-o si au trecut 3 zile si nimic, dupa intr-o dimineata din obisnuita tot eu am sunat-o, nu am intrebat-o de ce nu ma mai sunat, dar dupa mi-am spus ca nu o mai sun si intr-o seara ma trezesc ca ma suna happy
Mai las-o putin sa i se faca dor

| SweetChild1 a răspuns:

Na...tu ești devotat relației din câte se vede. Nu cred că ai făcut ceva greșit, dar poate ea chiar nu avea timp sau s-a plictisit saau nu îi place să fie bătută la cap. Hmmm...deși nu a fost prea bătută la cap (în sensul figurat, desigur). Dar decât să ne ceri nouă sfaturi, noi neștiind foarte bine situația, mai bine discuți deschis cu ea despre asta. Cred că ea știe mai bine.

| Daiana03 a răspuns:

Nu esti deloc exagerat. Este normal sa te intereseze ceea ce face si sa iti pese de ea. Probabil vrea mai mult spatiu sau din pacate poate vrea sa va despartiti... Vorbiti despre asta si intreptati lucrurile! Bafta!

| Io4 a răspuns:

Consider ok ceea ce faci.te interesezi și vrei sa fie ok insa nu toti apreciaza asta și nu pentru oricine e asta pe primul plan. Mai bine discuta cu ea și vezi ce naiba se întâmplă decât sa fie tarziu