| Ariana5728 a întrebat:

Poate tine secret medicul ginecolog fata de părinte ca nu mai sunt fata mare dacă vorbesc dinainte cu el și îl rog frumos sa nu o facă (poate și cu ceva bani nu o va face) va rogggg din suflet sa îmi răspundeți! E urgentttttt P.S sunt majora!

Răspuns Câştigător
| elemonis a răspuns:

Buna.
Doctorul este obligat sa nu comunice cu alte persoane ceea ce vorbeste cu pacientul. Acest lucru se numeste secret profesional.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si de ce ti-ar fi teama de acest fapt daca esti majora?

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ii spui ca esti virgina si problema e rezolva. Contrar tuturor lucrurilor care se invart prin online, ginecologul nu poate sa isi dea seama ca esti sau nu esti virgina.

| doctorandus a răspuns (pentru Aasdfghj):

Corect, Organizatia Mondiala a Sanatatii a condamnat incepand cu 2018 testele medicale de virginitate.

| haileewatson a răspuns:

Esti majora, nu are motiv sa le dezvaluie parintilor detalii medicale despre tine. Esti adult.

Si de ce iti pasa ce cred parintii daca esti majora? laughing

| Ariana5728 explică (pentru haileewatson):

După cum știi, unii părinți au rămas pe stil vechi și vor ca pana când ma mărit sa fiu domnișoara, iar cu băiatul respectiv nu o sa ma lase nici moarta! sad

| haileewatson a răspuns (pentru Ariana5728):

Doctorul nu are voie sa spuna nimanui date medicale despre tine atata timp cat esti adult!

| Ariana5728 explică:

Dacă a întâmpinat careva vreo asemenea problema va rog sa-mi dati mesaj urgent sa pot rezolva intr-un fel! sad