| SmYle_7042 a întrebat:

Poate un baiat de 19 ani sa se indragosteaska intr-o fata de 13 ani?
dar sa nu caute de la dinsa relatii sexuale?

5 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Probabil doar daca baiatul are o inteligenta sub medie sau orizonturi reduse. In general, ar trebui sa difere sfera de interese, prioritatile fiecaruia si asa mai departe.

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Hmm...slabe sanse baietii mai mari de obicei nu se indragostesc de fete asa mici, ci cu cele de varsta lor sau alea mai mari eventual.mai sunt si de astia,dar ff rar si de obicei o fac pentru ceva anume,adica au un interes(in general sa profite de naivitatea fetei pentru bani,favoruri,sex, etc).eu zic sa-ti iei mintea de la asta daca intrebarea are legatura cu tine, fiindca poti sa regreti mai tarziu.sunt destui baieti pe lumea asta.

| pitiqtsa a răspuns:

1 la mana ar trebui sa inveti sa scrii mai binebig grin 2 la mana iti zic eu ca nu gasesti baiathul ala de 19 ani care sa nu vrea sa intretina relatii sexualewinking si daca e asa si nu se atinge de tine inseamna ca mai umbla si cu altele pe langa tinewinking orkm bafta si vezi ce faciwinking ''intr-o''

| Boouublees a răspuns:

Poi...dupa mine nu cred ca ar trebui sa faci asta dupa aia o sa ai mult de suferit

| eliza_4776 a răspuns:

Normal ca nu. eventual a incercat sa te minta nu exista baiat care sa nu vrea relatii sexuale crede`ma si nici sa te indragosteasca, totusi el are o varsta mult mai mare ca a ta si are experientaa.