| tweety_8071 a întrebat:

Poate un baiat sa fie cu o fata da sa o iubeasca pe alta?:-s

11 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Da, poate. Si inainte de a fi judecat, trebuie sa ii analizam motivele: si asta nu pentru ca as fi NUMAI de partea baietilor, ci pentru ca trebuie sa fiu realist. O relatie nebazata pe iubire reciproca nu va tine mai mult de cateva luni niciodata.
Daca respectivul sta cu respectiva din motive sa zicem... medicale, de exemplu, el nu vrea sa o faca pe fata, care e bolnava, sa sufere si atunci ramane cu ea, sau o accepta daca nu era deja cu ea, e destul de ok. Aici intervine sarificiul si e clar ca el nu o face din rautate. Daca sta cu ea doar pentru a o uita pe alta, e posibil ca ea sa fie fericita nestiind adevarul, dar el nu va fi niciodata asa. Apoi, daca sta cu fata (sanatoasa) doar pentru a o face fericita, indiferent ca el se gandeste sau o iubeste pe alta, iarasi nu mi se pare ok. Banuiesc ca acea fata va suferi mai mult cand va afla ca toate vorbele de iubire pe care i le-a spus respectivul sunt minciuni. Ar fi fost mai bine sa ii fi spus adevarul de la inceput, chiar daca ar fi suferit atunci. Ar fi durut-o refuzul, dar nu minciuna. Nu sunt fata, dar cu siguranta sentimentul ar fi reciproc si pentru baieti. Asadar, singura varianta pe care as aproba-o ar fi prima. Daca fata e bolnava (nu ma refer la o simpla raceala) ci la o boala mai grava, atunci baiatul o poate face fericita, chiar si fara a o iubi.

Psihoyounger

| spyceygirl a răspuns:

De putut poate, normal k poate. dar nu este frumos fata de nici o fata...sa se decida pe care iubeste si sa se desparta in mod civilizat de cea cu care este acum(in cazul in care o iubeste pe cealalta) sau daca o iubeste pe cea cu care este acum sa ramana in continuare cu ea...si sa nu se mai gandeasca la cealalta...

| ATB a răspuns:

Desigur ca poate sa stea cu o fata dar sa o iubeasca pe alta. Dar nu o va iubi pe fata cu care sta. Acest lucru este grav deoarece baiatul nu are satisfactia de a iubi persoana de langa el si mai devreme sau mai trarziu va ranii fata de langa el pentru ca nu este fata pe care el o iubeste. Daca asta isi doreste poate sa faca dar sa nu uite ca serviciul se poate intoarce si cand el va iubi mai mult persoana de langa el sa primeasca un mare flit sa plece la altu sau sa il insele. Deci o relatie se bazeaza pe 4 sau 5 lucruri depinde de fiecare :1 Iubire 2 Sex 3si4 Sinceritate si comunicare iar 5 optional partea financiara dar adevarata dragoste se mentine si fara cel putin o perioada destuk de lunga. Sa ai bafta si sa fi iubit la fel cat iubesti. intelege ce trebuie din asta.

| Mixed a răspuns:

Da! din pacate ...de exemplu... poate vrea sa ii faca rau celei pe care o iubeste ...sau vrea s-o faca geloasa...si o foloseste pe cealalta.straight face
Urasc chestiile asteastraight face

| sTeFaN. a răspuns:

Da se poate.Si eu am fost unul dintre eisadSi eu am fost cu o fata dar o iubeam pe alta...Eu eram cu fata aia doar ca ea a vrut si nu vroiam sa o ranesc spunandu-i nusad... dar pana la urma ia-m spus si s-a suparat fff tare si nici acum nu mai vorbeste cu minehee hee Bafta.

| a2 a răspuns:

La baieti nu stiu... dar la fete DA... mai le stiu eu pe unele care au prieten si il parasesc pe respectivul pentru ca le place de altul care pe langa ca este la 500 km de ele, nici nu este macar dragut ( nu ca as fi eu aceea oh go on)

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate, dar numai dacă este lipsit de educaţie, adică dacă este printre altele perfid şi blazat! sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru noi [fete si baieti .mai exact oameni ] orice este posibil
Dar hai ca nici fetele nu sunt sfintewinking
Sunt unele care umbla cu 3 de odata
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca as putea sa fac asa ceva, dar am vazut destui care fac asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...nu stiu cum sa iti zic... dar asa sunt baietii de obicei laughing mojoritatea...nu chiar toti tonguetonguetongue