anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate va suna ciudat..insa am fost la inmormantarea bunicii mele si pe tot parcursul ritualului a fost prezenta o femeie care de cand eram eu mica,lumea din sat starnea zvonuri cum ca "se ocupa cu magie,vraji, rautati". unii prieteni chiar au vazut-o dupa ora 00:00 pe la rau singura.Tin sa precizez ca nu credeam in chestii de-astea.Insa femeia care a fost prezenta,stiu f bine ca nu se intelegea bine cu bunica mea, de fapt cu nimeni din sat.Si a tinut neaparat sa ajute la toate pregatirile. Exact dupa inmormantare la sfarsit a aruncat ceva in groapa.Nu am idee ce.Parintii mei au vazut insa au fost prea indurerati ca sa o intrebe.

Multumesc!sad

2 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Salut.

Ce a aruncat baba aia in groapa nu e de bine. Posibil sa fi aruncat o ata, carpa, nasturi. Trebuia sa o luati si sa ii dati foc sau sa o ingropati.
Nu vorbesc prostii ca am citit intr-o carte (luata de la Biserica) ca chestia aia e un blestem. Aveti grija la baba aia. Ar trebuie sa controlati toata casa si sa vedeti daca aveti carpe din astea care nu va apartin sau chestia asta cu margele, nasturi etc Doamne O.o

| Xtadelo a răspuns:

Buna! straight face Orice ce e posibil. dar totusi chiar daca nu s-au inteles, crezi ca femeia aia ii dorea raul si pe lumea cealalta? Nu prea cred happy
Nu te mai gandi la asta... sigur totul e in imaginatia ta. Nu iti mai face tot felul de scenarii. happy