| want2bMajestic a întrebat:

Pofta buna? eu mananc ceapa si slaninarolling on the floorrolling on the floor... voi? caviar si sampanie?

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Slanina? Sanatate curata! Bunica mea a mancat slanina cu ceapa toata viata, ca altceva nu avea... Si la 95 de ani se incapataneaza sa-si puna cartofi singura in fiecare an tongue
Numai bine si sanatate bunicii mele, Shin tongue

33 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca pui si un pahar de palinca prefer masa ta in locul caviarului. Ardelenii stiu de ce!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

pai... pofta buna?
-renunt la sampanie ca am de lucru...winking

auran
| auran a răspuns:

Cred ca o sa fac o combinatie intre cele doua - slanina cu sampanie

daniela
| daniela a răspuns:

Daca slanina e afumata trimite-mi si mie... ma innebunesc dupa ea

| Brigitta a răspuns:

Pai si eu mananc cateodata slana afumata cu ceapa verde; cand ma duc la tara, alea-s cele mai bune! Si laptele. Si oua. Si ce mai gasesc prin gradina. happy ( si placintele femeilor din vecini)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint la servici si nu pot sa maninc decit usturoi chior. Altceva nu-mi prieste rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Slanina cu ceapa e preferata mea, cu putina palica sa dizolve grasimile e ...super...

| moonY a răspuns:

Fasole

| psiholoaga a răspuns:

Eu am mancat o supa de legume si un ecler cu ciocolata. Yummy! Caviar nu, dar sampanie, din cand in cand...

Shin
| Shin a răspuns:

Pt mic dejun McDonalds, si pentru acum pizza de casa. Meniul campionilor tongue
Numai bine, Shin.

| DenissaDeea a răspuns:

Pofta buna! dar de o fasole cu costita afumata ce zici merge?

| borsec a răspuns:

Eu sunt la birou deci mai mult de cat niste sandwichuri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of, sunt la cura de slabire... n-am voie caviar, n-am voie sampanie, n-am voie slanina... doar ierburi

| Shery a răspuns:

Sau caviar cu ceapa? laughing
si dupa aceasta masa copioasa un paharel de sampanie merge super. Slanina nu ca i-o trimitem lui moiadaniela. laughingrolling on the floor

Anna
| Anna a răspuns:

Opreste-mi si mie o bucata sa slana, ca ceapa am si eu acasalaughing

auran
| auran a răspuns:

Deja imi lasa gura apa cand ma gandesc la o slanina - mi-e fooooooaame, merg sa pap ceva

| inna a răspuns:

Eu rontzai alune acum laughing

| inna a răspuns:

Daca as manca slanina cu ceapa, mi-as nenorocii silueta laughing.

| prettyodd a răspuns:

Prefer slanina cu praz. Oltenii stiu de ce. laughing

| Cryss a răspuns:

Chiar acum doua zile am mancat si eu slanina cu ceapa :X... a fost buna big grin.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna ceapa cu slanina, ne dai si noua ca ne faci poftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu prefer ceapa si slanina, dar nu prea le am la dispozitie, azi am mancat doar zarzavaturi a la "chineji"si carne de vita la gratar.

lolita
| lolita a răspuns:

Caviaru nu mi se pare atat de extraordinar cum si-a facut fama si sampanie la orele astea... nu stiu eu daca mai ajung la lucru rolling on the floor. eu am mancat paine cu sare, ca de... criza ne afecteaza pe toti rolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pofta buna si tie.Eu am mancat mai devreme niste sarmale.big grinIar acum urmeaza desertul.happy

| JustMeFlory a răspuns:

Poi...sarmaleeee(am mancat cu o pofta extraordinara si acum imi este cam rau...)anyway...astept sa ies afara sa mananc o inghetata cu vanilieebig grin

| want2bMajestic explică:

Slaninina voastra azi si maine... o sa va zic un secret... cei care mai intru p aici...eu nu mananc slanina...am vrut doar sa vad cat de mult tineti la sanatatea voastrarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Salate si tigari!

| inna a răspuns:

Tobias@ U ce sa mai zici acum? Mananci, dar nu vrei sa recunosti rolling on the floor)

| want2bMajestic explică:

Serios ca nu mananc...ma crezi bro sa mintlaughing?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tobias18c eu nu mint mai, am fost blestemat sa fiu mereu sincer laughing