Slanina? Sanatate curata! Bunica mea a mancat slanina cu ceapa toata viata, ca altceva nu avea... Si la 95 de ani se incapataneaza sa-si puna cartofi singura in fiecare an
Numai bine si sanatate bunicii mele, Shin
Daca pui si un pahar de palinca prefer masa ta in locul caviarului. Ardelenii stiu de ce!
Pai si eu mananc cateodata slana afumata cu ceapa verde; cand ma duc la tara, alea-s cele mai bune! Si laptele. Si oua. Si ce mai gasesc prin gradina. ( si placintele femeilor din vecini)
Slanina cu ceapa e preferata mea, cu putina palica sa dizolve grasimile e ...super...
Eu am mancat o supa de legume si un ecler cu ciocolata. Yummy! Caviar nu, dar sampanie, din cand in cand...
Pt mic dejun McDonalds, si pentru acum pizza de casa. Meniul campionilor
Numai bine, Shin.
Sau caviar cu ceapa?
si dupa aceasta masa copioasa un paharel de sampanie merge super. Slanina nu ca i-o trimitem lui moiadaniela.
Deja imi lasa gura apa cand ma gandesc la o slanina - mi-e fooooooaame, merg sa pap ceva
Caviaru nu mi se pare atat de extraordinar cum si-a facut fama si sampanie la orele astea... nu stiu eu daca mai ajung la lucru . eu am mancat paine cu sare, ca de... criza ne afecteaza pe toti
Pofta buna si tie.Eu am mancat mai devreme niste sarmale.Iar acum urmeaza desertul.
Poi...sarmaleeee(am mancat cu o pofta extraordinara si acum imi este cam rau...)anyway...astept sa ies afara sa mananc o inghetata cu vaniliee
Slaninina voastra azi si maine... o sa va zic un secret... cei care mai intru p aici...eu nu mananc slanina...am vrut doar sa vad cat de mult tineti la sanatatea voastra