| lore13 a întrebat:

Poi am si eu o problema... imi place de un baiat sm stat cu el o saptamana ne-am despartit iar ne-am impacat iar ne-am, despartit sh acum ne-am impacat din nou. Problema e ca de cand ne-am impacat la o prietena de-a mea ii place de el, sh el stie asta. Cand il intreb daca ii place de ea el zice ca nu ca nici nu se uita sh chiesti de genul, dar mie tot imi e frica pentru ca eu tin f mult la el. Intradevar la inceput ne desparteam din vina mea dar acum m-am schimbat si eu nu ma mai comport ca inainte. Marti am fost bolnava si nu -am dus la scoala sh m-au sunat fetele sh mi-au zis ca s-a raspandit svonul ca el sa cu acea fata sh cand l-am intrebat a zis ca nu e adv, cand am intrebat pe respectiva fth ea a zis ca nu stie cine a raspandit svonul desi ea a pus pe niste persoana sa ii zisa prietenului meu sa se desparta de mine sh sa se bage cu ea, sh de miercuri eu nu am mai vb deloc cu el. nu m-a sunat nu l-am sunat. Plisss help me! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Din ce ai scris se observa clar ca ti la el si ca il iubesti, trebuie sa o impiedici cumva pe fata aia care v-a intrerupt relatia. Vina e a amandorura, mai ales a lui, pentru ca te-a mintit si s-a incurcat cu fata aia si mai ales a ei ca a pus pe cineva sa va desparta.
Trebuie sa vorbesti serios cu el si sa il intrebi daca vrea sa mai continuati relatia, spune-i ca inca il mai iubesti si ca il ierti pentru ce ti-a facut cu fata asta, dar daca el nu mai vrea, nu poti sa il obligi. Sa nu incerci vreo metoda de ai desparti pe ei 2 pentru ca iti faci si mai mult rau. El poate vrea sa te faca geloasa, in mod sigur ii convine sa fie placut de 2 fete si sa le vada ca se bat pe el.
Suna-l tu si invita-l undeva sau vorbeste cu el pe mess, ca sa clarificati situatia. Trebuie sa vorbesti neaprat cu el, pentru ca nu cred ca te va suna, el probabil crede ca iti convine situatia atata timp cat nu l-ai sunat.
Nu vreau sa te complic, dar acum cea mai importanta e alegerea lui, nu te dezamagi daca nu te alege, fa-l gelos cu altcineva, iar daca el chiar te iubeste si tine la tine, se va desparti de fata care s-a bagat intre voi.
:*

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Santeti niste persoane care nici nu stiti ce e sa aiba o relatie serioasa pai cel mai bine e sa lasati treaba si fiecare sa isi vada de treaba lui.