| Tot.Eu a întrebat:

Poi. M`am certat cu prietena mea cea mai buna. Singura mai bine zis. Si. Practic. Am terminat`o. Si ma simt singura. Tineam mult la ea si aveam incredere. Ce as putea sa fac ca sa nu ma mai gandesc la asta. [ si fazele cu ocupati timpu` cu altceva nu dau roade ]. As da orice ca sa ne mai impacam. Dar nu cred ca e posibil Si am simt distrusa straight face

Răspuns Câştigător
| antonella_5557 a răspuns:

Depinde, ti a facut ceva? si mie mi a facut multe chestii dar am inteles ca nu le a facut cu rautate si de multe ori am iertat o...incearca sa o ierti si sa i trimiti un sms sa i spui ca tii foarte mult la ea si nu vrei sa o pierzi, crede ma o prietena e cel mai pretios lucru pe care il poti avea

11 răspunsuri:
| dyenutza01 a răspuns:

In primul rand, ar trebui sa ne spui din ce cauza v-ati certat! poate te pot ajuta!

| Tot.Eu explică:

Poi. in ultimu` timp nu stiu ce s`a intamplat cu ea. A zis ca crede ca nici nu mai e ea. Si azi mi-a zis ca vrea sa ne indepartam. Si stiu ca tine foarte mult la mine si are un motiv bine intemeiat. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost exact in situatie ta. dar de revelion dupa o saptamana ne-am impacat happy o sa fie totul ok. daca te ajuta uitate la o intrebare ff lunga de-a mea si o sa vezi prin cate am trecut si eu tongue

| georgiana a răspuns:

Pai incercati sa vedeti ce anume va indeparteaza, poate are momente grele. Daca nu-ti spune ce se intampla cu ea, tu nu poti stii.Incercati sa va impacati, caci e pacat sa stricati o prietenie frumoasa.

| Razvan a răspuns:

Singuratatea e buna. Ia o pauza. N-are sens sa cersesti prietenia cuiva.Prietenia se ofera si accepta nu se cerseste.Cauta sa gasesti in tine calitati si scoate-le la suprafata si cauta acele calitati si in alti oameni.Si respecta-i deciziawinking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ajută-ne cu ceva indicii...mai multe indicii decât ai scris la răspuns
Eu te-aş ajuta... ştiu şi eu cum e să te cerţi cu cineva foarte apropiat, şi eu am păţit-o acum câteva zile. E adevărat că mai alţi prieteni, dar eu parcă nu îmi găsesc locul niciunde. Dacă vrei, dă un mesaj pe privathappy

| Adya20 a răspuns:

Mai mult ca sigur nimeni nu-i poate lua locul prietenei tale! Nu stiu exact motivul de cearta dar. daca ea spune ca s-a intamplat ceva si nu stie nici ea.in cazul asta trece printr-o perioada grea.Ar trebui zic eu sa incerci sa ii vorbesti! Explica motivul mai bine ca sa te pot ajuta.

| Diana1417 a răspuns:

Pai depinde motivul pentru care v-ati certat! dar daca tii la ea, incearca sa vorbesti cu ea, sau sa iti ceri scuze daca ai gresit tu, iar daca ea mai vrea sa iti fie prietena va ajuta...big grinbig grinbig grin

| zamira a răspuns:

Cunosc o fata de 9 ani de zile...si am fost totdeauna nedespartite. Dar nu credeam ca o sa ajunga sa se dea pe langa mine si sa fie asa de lingusitoare incat sa incerce sa fie cu prietenul meu...Si nu doar cu unul.ci cu 2. Iar dupa ce a inteles ca nu mai are deloc nevoie de mine, m-a lasat balta, si si-a facut noi prieteni.Asta da prietena! nu? Nu mai da importanta tuturor.Cat de bine crezi ca ai cunoaste o persoana, cu atat nu o cunosti.happy

Sincer iti spun, asteapta si ai sa vezi ca tot ea se va intoarce la tine, daca ti-a gresit cu adevarat!

| Miss Sintetic a răspuns:

Poate are o problema. Si ea crede ca e mai bine ca ti sa nu te implici. O prietena de. a mea a procedat exact la fel. Eu am asigurat. o ca o sa. i fac pe plac. Dar am avut grija ca problema ei sa dispara fara ca ea sa stie.

| Miss Sintetic a răspuns:

Daca e altceva, ar trebui sa incepi sa socializezi, suna oameni cu care n.ai mai vorbit de mult, iesiti, distrati.va, recapitulati timpul ce a trecut fara sa va vedeti.