| solly a întrebat:

Poi sa incep asa.' imi place de verisorul unei colege [ app este si pr f bunabig grin]. si ea mi-a dat id lui. dupa scoala eu stau cu ea pna ce i vine autobuzul si il vad tot timpul si pe el.si am vorbit pe mess [blah-blah-blah]. si si-a amintit de mine desi nu am facut cunostinta.nOoi am vorbit intr-o smabata seara si pana vineri nu am apucat sa-l vad in statie [ in timp ce am stat cu prietena mea], pentru ca nu a venit.si am vorbit numai pe mess.era o discutie.si imi spune ca iese ' pe drum' cu prietenii.si intreb eu 'fara fete?'. el stai linistita ca nu te insel. Woow cica euu in extaz pe moOment. urmatoarea zi [jOi]. vorbim.:tot pe mess.si ma intreaba daca imi place de el. eu tot' nu stiu'.'nu stiu'. si dupa imi zice zi daa sau nu.si eu zic ' daa' asa putin'. si mai vorbim si imi spune ca putem fi dOoar amici. eu'ok'ok'. el 'dar o sa tin cont ca iti place de mine'. si vine VINERI.ne vedem in sTatie.ne salutam.si un baiat fugea dupa el p acolo. ajunge langa mine si prietena mea [baiatuL]. se uita la mine si striga tare ' BAA IOO I ZIC'. EL vine in fuga stai ma taci.se arunka p acolo prin iarBa.cHesty.si baiatuL ala se toOt holba l mine. dar EL era indiferent.'ok'ok.vine autobuzul[ d Paclisa. ei acolo stau] si pleaca.eu ajung acasa si ma duc la oreLe mele de mate.si ma intorc pe l 6.si in fiecare zi. el de pe l 6 si ceva merge 'pe drum' cu prietenii.nu stiu dk va intra.nu stiu dupa intamplarea din statie. ce sa cred. PLS HELP! Mersi [pentru cine lasa ceva si are rabdare sa citeasca tOot].

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pana la urma ce ti-a zis? sau. ti-a zis ce trebuia sa iti zica? intreaba-l ce vroia sa iti zica.

| HBK a răspuns:

Ai dat prea multe detalii, preferam esentialul.Totusi refuz sa cred ca te-ai oprit la el din comportamentul sau. Poate nu vede in tine decat o amica si atat.Mai bine iti vezi de viata ta, inainte sa ajungi batjocura lui.

| SeNyS a răspuns:

Bey dupa cum povesteti tu p'aici, baiatul e cam mishtocar, plus daca e indiferent, nu trebuie sa te mai gandesti la el.Nu-i mai da atentie, fii si tu indiferenta.INDIFERENTA DOARE.chestii trecatoare.cauti->gasesti un altul. t pup:*:*