anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poimaine este ziua mea de nastere. Niciodata nu mi-a placut sa mi-o sarbatoresc sau sa fac cine stie ce petreceri. Nu am chef sa ies in oras cu prietenii sau chestii din astea. Pur si simplu sunt satula de chestii din astea. Credeti ca fac o impresie proasta daca nu fac ce fac si ceilalti de ziua lor?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ai putea sa faci si tu ceva simplu. O iesire la un suc si atat. Nu e nimic daca tu nu vrei ceva prea sofisticat. Nici mie nu imi place sa fac petereceri in mod special. Doar ceva in familie. Cu prietenii ies la un suc sau ii cinstesc eu cumva.

10 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa dai o petrecere, iesi la o pizza cu familia sau prietenii si atat ajunge. La multi ani happy

| Ros3Blu3 a răspuns:

Nu toata lumea isi serbeaza ziua de nastere. ma si eu am o prietena care nu si-o face si a spus ca nici ei nu ii place dar nu ma deranjeaza cu nimic adica as fii vrut sa merg sa petrec dar poate nu are o situatie materiala ubna in acea perioada poate ii e rusine. si am inteleso pentru ca e prietena mea. nu vad de ce ar trebui sa se supere prieteni tai :*

hai ai grija :*

| georgiana a răspuns:

La multi ani! Daca nu iti place sa ai multi musafiri, poti chema 2, 3 prieteni care consideri tu si familia ta. Ii chemi la tine, probabil ai sa te incalzesti si o sa fii fericita sa ii ai alaturi de ziua ta. E o zi speciala.La multi ani fericiti inca o data!

| ing. a răspuns:

Buna.In primul rand, La multi ani si tot ce iti doresti! Nu cred ca faci o impresie proasta daca nu organizezi o petrecere.Invita putini prieteni la un suc, le oferi cate o bomboana si gata.Nu ar dura mult, poate o ora.Toate cele bunehappy

| mariutza a răspuns:

Hehe si eu sunt nascuta tot poimainehee hee

| mariutza a răspuns:

La Multi Ani :X:X! sa ai parte de toate bucuriile din lumee multa sanatate si fericire :*:*

| zorialbi a răspuns:

La multi ani si multa sanatate!happy Nu e nimic rau, nici eu nu-mi serbez ziua de nastere de obicei pentru ca nu le am cu petrecerile...Doar duc prajituri la servici si eventual ies in oras tot asa, la o prajitura, la un suc cu prietenii mai apropiati.

| pepenerosu a răspuns:

De ce ai face? Nici eu nu mi-am tinut-o anul trecut, asa cu prieteni.oh go on. Numai in familie, sincer nu prea stiam pe cine sa chemstraight face. In ultimul an am cunoscut multe persoanehappy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La multi bani si zi-ne cati facihappy!

dap.sau daca nu ai chef deloc.nu fa nimichappy

doar du-te tu si cativa prieteni in oras sau singura si petreceti timpul in parca, la un baschet, ping-pong ceva.si daca tiineti la ceva. este momentul pentru o inghetatatonguehee heehai ca nu suna rau>big grin

| daaaaaa a răspuns:

Hey nici eu nu prea mai imi tin ziua, pentru ca is si eu satula dar in schimb fac altceva de ex: imi iau cele mai bune pretene si mergem la o pizza sau ceva de genu sau anul trecut au dormit la e ceva de genu pijama partywinking e chiar funny pentru ca iti petreci ziua cu persoanele ca care te intelegi