anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Porbleme cu facultatile. E cienva care a absolvit facultatea de farmacie in bucuresti? Cat de stresant si de greu e? Au vreo logica reactiile alea? Ca eu nu vad niciuna. Am vreo sansa sa termin daca nu-mi place chimia?
De Universitatea Politehnica, ce spuneti? Mai ales facultatile de inginerie aerospataila si de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice. Imi place la Poli ca au multe burse si de plecat in strainatate si orice fel. Plus ca-mi place mate. Ce pot iesi, ce job as putea avea daca termin facultatile astea doua. Deasemenea la Poli e bine că poti sa avansezi, de la farmacie iesi farmacist si gata. Asta e.
Totusi, m-ar atrage farmacia ca dupa iesi pe un job bine platit si nu ai nicio grija... pe cand la inginer. stai 8 ore in birou in fata pc ului si dăăă-i!
Ce parere aveti?

1 răspuns:
| jandarmu a răspuns:

Mie unu nu-mi plac materiile astea mate, chimie, info, de fapt nu-mi prea imi place sa invat. Eu unu nu prea imi fac griji, pe mine ma ajuta TATA. Casa mea nu e aici jos, nu conteaza ce se intampla pe pamant.Nu te stresa prea mult pentru viata asta de rahat.Nu te am prea ajutat.