Conteaza atitudinea ta si prima impresie pe care o lasi.Trebuie sa intri in clasa increzatoare,sa zambesti si sa nu te lasi afectata de comentariile rautacioase ale celorlalti.Pur si simplu,fa abstractie de comentarii, zambeste, arata ca te simti bine in pielea ta.Fi increzatoare in tine si nu ii lasa pe altii sa te demoralizeze!
Ce sa zic... tot ce era de zis a spus @Firefly! Nu mai pune la suflet toate vorbele rautacioasa! oricum, daca faci o buna impresie in prima zi, nu vei avea parte de momente neplacute! atitudinea ta conteaza!
bafta
Ignorai deoarece indiferenta ta o sa-i indeparteze si o sa te lase in pace pana la urma. Sunt rautaciosi si nu vor altceva decat sa te faca sa te simti prost, iar tu nu trebuie sa le faci placerea asta. Deci sfatul meu este sa ii tratezi cu indiferenta.
Nu-ti face griji in privinta aparatului dentar.Nu cred ca va avea cineva treaba cu el.Si eu am avut si nu a zis nimeni nimic(chiar daca si eu aveam unii colegi mai nesimtiti). Aparatul dentar este la moda.In caz ca colegii tai vor avea de comentat: Zambeste! Fi tare! si incearca sa le intorcii comentarile: Tu vei avea niste dinti perfecti
Ei nu
Chiriac_Claudiu_1990 întreabă: