Si eu port ochelari, si eu chiar ma simt frumoasa.
Bineinteles, nu zilnik! Am si eu unele zile cand arat ca satana, dar si altele cand sunt superba! Depinde de starea mea de spirit, totul se invarte in jurul ei.
Am intalnit multe fete cu ochelari de la mine de la scoala, si toate is vai de capul lor! Si sincer cand le vad pe ele ma amuza, si ma simt mai bine
(Sunt cam rea si nesimntita, mnuh?! )
Dar asta-i adevarul! Majoritatea fetelor cu ochelari arat groaznik!
Eh si ce?! Daca ele arata asa nu inseamna neaparat ca si uh arati al fel. Trebuie sa fii increzatoare, sa te simnti deasupra lor, cu muult daesupra lor, si deasupra celorlalte care nu poarta.
Eu ma simt foarte ok in pielea meah, si la fel trebuie sa faci si uh
E sexy sa porti ochelri + ca-ti da o figura de inteligenta
Asa ca, capul sus! N-ai nici un motiv sa stai cu el in pamant!
Mare chestie...
lasa ca exista cineva pentru oricine!
ce zici de el :?
http://teo1488.files.wordpress.com/2010/08/nerd.jpg
.glm.lasa ca gasesti tu pe cineva;)
Nu mai spune ca esti urata ca ii faci pe cei din jur sa te vada asa.fi ptimista,schimba-ti lookul,coafura,penseaza-te,imbraca-te la moda, da jos kilograme, daca esti plinuta si sa fi frumoasa.in plus, conteaza 60% caracterul, nu aspectul fizic.peace.have faith in you.
Vrei sa stii ceva? mie unul imi plac in general fetele cu ochelari si nu sunt genul de baiat care nu e bagat in seama de fete si etc dar nu conteaza si nici o fata nu e urata sa stii si u ca fetele sunt frumoase orice ai face si daca iti spune cineva ca esti urata atunci u intrii in capcana traieste in lumea ta fi fericita ca nu esti urata sper ca te-am ajutat