Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 20 Februarie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Am 2 pete de naștere una mai mare albă și una mică maro ce pot face să scap de ele? Cu laserul merge? Am 13 ani, o prietenă care are 12 a folosit laserul doar ca ea pe neg, acasă ar merge să ...? (mai mult)
Unde găsesc kinra girls comoara? am citit cui îi e frică de fantome, trebuie să o povestesc dar unde găsesc comoara? Și ce indicii au găsit și unde este ascunsă comoara
Care vrea sa se roage și pentru mine seara sa trec la mate anul asta, nu e în gluma, Doamne ajuta!(ma rog și eu normal)
Suntem în februarie am 45 de absente dintre care 4 motivate.Dar nu mai suport vreau sa treacă o data și o data liceul..Deja ma enervează dc nu putem sa fim în mai măcar. În 19 mai ca atunci știu...? (mai mult)
Salut! poate afla detinatorul abonamentului ce caut eu pe internet? xD dau funda
Bună seara, TPU vin și eu cu o întrebare. Anul viitor voi da bacul și mi- am propus încă din clasa a10 ca vreau să- mi continui studiile altă în țară mai exact în Germania. Însă nu știu...? (mai mult)
Bună,daca doresc sa ma reinscriu la liceu din nou ca am rămas in clasa a 10 și anul asta nu am mai continuat, ma pot reînscrie acum fiind in februarie sau doar din septembrie, oare mai pot?
Salut cine mă poate ajuta am un scuter Yamaha se aprinde doar faru și nu mi da scanteie
Buna,vreau sa-mi pun aparat dentar de multa vreme dar mi se pare EXTREM de scump, am 16 ani. oare se mai gasesc prin Iasi anumite clinici care fac reduceri la elevi, imi puteti recomanda?
Bună dacă vreau să dau o comandă pe shein merge să plătesc cu cardul social?
Bună merită să merg la liceul tehnologic Valeriu braniste din Lugoj? Profesorul meu de mate m- a sfătuit să merg acolo ca este un liceu foarte bun la fel și dirigintele. Și mai am un profesor de...? (mai mult)
Baieti.voi cum reactionati cand o persoana cu care vorbiti de ceva timp face ceea ce nu va place doar ca sa va enerveze/oftice mai mult?
Cum te poti transfera la jumătatea anului?(la alt profil)
Cât costă să schimb mufa de încărcare la telefon? este vorba de un Samsung Galaxy A6
Buna, daca am intrebat pe cineva daca ceva este original si acea persoana mi-a rasp,, nu, este 1:1" ce ar trebui sa inteleg prin asta
Buna.ma confrunt cu o problema...am un oarecare fetish si anume imi place sa miros chiloti de dama purtati.ma duc in diferite bai si caut in cosul cu rufe.mai are cineva aceasta problema? exista...? (mai mult)
Bună TPU! Am mare nevoie de ajutor, aș vrea să slăbesc, îmi doresc enorm asta, cu partea de jos a corpului mă descurc, însă are cineva idee cum aș putea înlătura gușa? Chiar nu mai suport...? (mai mult)
Ce valori are societatea in ziua de azi? De ce se practica mai mult individualismul si mai putin lucrul in echipa?
Daca am plecat in alta țara cu gandul sa incep liceul in Italia si nu m-am descurcat cu limba aici, oare m ar mai primi la liceu inapoi? (fiind lipsita 2 luni)
Cum pot sa parasesc sistemul de plasament? Am multe probleme deoarece sunt foarte tacut, s- a incheiat contractul cu o femeie asistent maternal la care am fost 5 ani de zile din cauza noilor legi... ...? (mai mult)
Salut! Daca eu am domiciliul la Costinesti, imi iau bilet spre localitatea unde se afla facultatea - Bucuresti, si imi cumpar bilet din statia Constanta, pot primi reducerea de student 90%?
Ce vape recomandați pentru începători? Și o aromă bună! Vă rog nu mai spuneți ca dăunează grav sănătății sau alte chestii ca știu Vă rog spuneți- mi ce marcă recomandați și o aromă...? (mai mult)
Salut,am vârstă de 14 ani, sunt băiat și am un ganglion la san.Am avut la ambii și mi-a trecut la unul.Stiti de ce am asta?
Salut Vreau sa intru la scoala de jandarmerie Falticeni si vreau sa stiu mai multe informatii pana sa le aflu de la ei. de ex. cat e perioada de scolarizare (timp) cum e structurat ( de ex merg 2- ...? (mai mult)
Salut.O intrebare pentru un prieten asa mai despre Facebook deci am un prieten care a vorbit cu o fata asa pe net pe mesenger deci ok tot și la un momentan dat prietenul meu i- a cerut o favoare la fata...? (mai mult)
Îmi face mereu cu ochiul vine la mine și îmi zice ce faci și când vrea sa vorbească alt băiat cu mine el îl ea de lângă mine și nu știu ce înseamnă vă rog îmi zice cineva ce înseamnă
Buna ziua! Iubitu meu are 18 ani iar eu 15, peste 3 luni faci 16 ani, iar peste 16 ani as vrea sa ma mut singura, ori sa imi iau chirie ori sa imi iau garsoniera, iar iubitul meu ar vrea sa vina sa...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul,, The vampire diares"? Merita vazut? Am auzit ca e foarte misto!
Daca sunt introvertit se poate cumva sa nu mai fiu? Si daca da cum?
Unde gasesc muzica ceva ritmat pentru un clip de majorat fie romaneasa sau alte limbi.
Bună, are cineva un cod de invitație pe anime Nexus sau un link de discord?
Buna! Am rude plecate în străinătate și aș dori să le vizitez înainte de a împlini 18 ani.Parintii mei nu mai sunt împreună, nu au fost căsătoriți iar eu am rămas la mama mea.Nu am niciun...? (mai mult)
De ce mi se aude muzica doar pe o parte a telefonului/ căști / boxe la mașină
Buna! Sunt clasa a opta si dori sa intru la Liceul de arte din Pitești. Stie cineva cam cati elevi s-au înscris la probele de aptitudini anul trecut? Mulțumesc
Ma poate ajuta cuneva cu un cod pentru animenexus?????????
Cum bagi moduri pe GTA 5
Ce pot face pentru a-mi mări sânii? Am 17 ani și nu se prea dezvoltă ca la celelalte fete
Voua vi s au mai emis facturi la curent? Ca mie unul pana luna asta nu mi s- a mai emis... De anul trecut de prin octombrie daca nu ma insel. Si s au emis acum luna asta pe 10 si 11 2 facturi care amandoua...? (mai mult)
Să știți că doare sa ai 21 de ani și să nu ai nicio iubită
Refac intrebarea ca s- a inteles totu gresit. din cauza cuiva anume, as vrea sa ma mut la alta scoala, doar ca pana incepe modulul urmator eu trebuie sa ma gandesc daca accept sau nu, e totu asigurat,...? (mai mult)
Bună dacă vreau să vând un iPhone și eu l-am resetat direct și nu am mai ieșit de pe contul de iCloud, contul de iCloud va rămâne în iPhone ul acela?
Am 12 ani..mereu am fost prietena aia care a fost data la oparte, care își lua bully, chiar am ajuns sa ma distrug și din cauza verișoarei mele, nu mai suport, sunt distrusă, părinți cred ca...? (mai mult)
Salut, am o intrebare o prietena m-a chemat la ea in Caminul Hyperion pentru a sta 1 noapte, este sau nu este voie?
Am pus un story pe Instagram și din greșeală l am arhivat, mă puteți ajuta să îl postez înapoi exact cum a fost fără să îl mai pun odată, să îl recuperez intr-un fel
Daca ma mut la o alta scoala, cu aviz medical, ce trebuie sa stiu si sa iau in calcul dupa ce voi fii mutata? sfaturi?
Bună TPU! Sunt clasa a X a si as avea nevoie de niste bani, fara sa cer de la parinti (nu ma simt confortabil sa cer de la ei) si ma gandeam daca e posibil sa lucrez doar in weekend uri...
Salutare. Sunt student la politehnică la facultatea de inginerie medicală în anul I, aș dori să știu dacă, pentru a solicita mărirea notei la o materie, este necesară depunerea unei cereri ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!