Start-contro pannel- add remove programs- si apoi sterge ce program vrei sa dezistanlezi
bafta!
Click stanga pe start -> setings -> control panel -> add or remove programs. o sa iti apara o lista cu programele instalate in calculatorul tau, alegi aplicatia respectiva si dai pe butonul de remove care va aparea in momentul in care selectezi aplicatia in lista.
unele programe sau jocuri au in folderul unde sunt instalate si un icon numit "uninstal" si trebuie doar sa confirmi dupa ce deschizi uninstalul.
Click stanga pe start -> setings -> control panel -> add or remove programs. o sa iti apara o lista cu programele instalate in calculatorul tau, alegi aplicatia respectiva si dai pe butonul de remove care va aparea in momentul in care selectezi aplicatia in lista.
sau unele programe sau jocuri au in folderul unde sunt instalate si un icon numit "uninstal" si trebuie doar sa confirmi dupa ce deschizi uninstalul.
Ah scuze pentru spam se blocase si am dat iar pe "raspunde" si a aparut de doua ori si nu cred ca pot sa sterg raspunsul...
Poti sa folosesti Revo Uninstaller. Va sterge toate urmele lasate de instalare, chiar si cele care nu se sterg cand dezinstalezi cu Remove programs.
Click stanga pe bara de start, Intri in Control Panel, Add or remove programs, Dublu click pe ce ai instalat acolo, apoi iti apare Add or Remove, iar tu dai click pe remove Bafta!
Pai, depinde si ce ai instalat, sunt 2 vriante:
1.Start>Control panel>add or remover programs(cum au spus si cei de mai sus
Sau:Start>All Programs>(programul)>Uninstall
Daca ee vorba de windows, start->control panel->add or remove programs ->dai dublu click-> cauti ce ai instalat acolapoi in dreapta ai remove si dai click iar
Da iti zic eu cum : intri in My compluter si te uiti in stanga pe coloanele alea acolo trebuie sa scrie "add or remove programs" dai pe el cauti ce program vrei sa dezinstalezi si ii dai remove si astepti sa se incarce. cu placere
Da normal ca poti intra in settings apoi control panel apoi selsctezi add or remove program si dezinstalezi. e simplu urmeaza pasii astia
AnneBre întreabă:
Joker3134 întreabă:
Teddy_6725 întreabă:
Andrey_Buibas_1994 întreabă:
Digital112 întreabă: