| 1Q a întrebat:

Pot sa iau o adeverinta de sport de la doctoru de familie in situatie in care eu sunt capabil sa fac sportu, da so mint pe doctorita, insa sa ma duc doar eu singru fara parinti, si doctorita nu ma mai vazuse niciodata pana, atunci exista vreun risc, merge sa-i dau si mita ca sa o stimulez, cum sa procedez, FUNDA

3 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Da si nu. Daca doctorita te cunoaste si sunteti in relatii bune ai sanse sa primesti adeverinta asa numa. DACA nu atunci nu ai cum sa minti medicul de familie, deoarece trebuie sa te consulte si sa vada daca suferi de o boala sau altele.Si daca mai esti si minor atunci i-a-ti gandul de la asa ceva.

| GumitzaDePepene a răspuns:

Si eu mi-am luat scutire, si am zis ca am probleme de sanatate...ca o normala scutire

| Doar1îngeR a răspuns:

Deci tu vrei sa iti dea adeverinta prin care sa arate ca nu esti capabil sa faci sportul, nu?
cred ca te va controla inainte sa iti dea adeverinta respectiva...si din punctul meu de vedere cel mai bine ar fi sa te duci din start sa ii explici despre ce e vorba, ii duci o mica atentie (ca nah...asa e sistemul in Romania) si cred ca se va rezolva.