| Andrəi a întrebat:

Pot sa zic ca o duc mai bine,dupa ce parintii mei s-au împăcat, la scoala nimeni nu mai ma jignește, dupa ce ii zisem in fata unuia care e considerat de colegii mei ca bate bine(e a 6-a, trebuia sa fie a 7-a da a ramas, isi bate joc de astia mici, si a vrut sa ii demonstreze unuia de 18 ani ca el e smecher), el isi batea joc de mine, ma intreba daca sunt cu o fata (ma intrebase daca sunt cu ea impreuna de 5 ori intr-o zi)eu mereu zicându-i nu, a doua zi aud ce vorbeau astia de mine dupa ce am plecat,cel mai mare dintre astia i-a zistonguerostule facem pariu ca nu il bati pe Sebi? pe un milion
Asta "smecher"care zice ca" ma bate":Il bat ma,da imi e frica de Doamna de engleza"
Cand i-am zis "Hai ma sa ne batem daca tot te dai smecher"
El zisese:Ba tu nu vezi ca astia vor sa vada bataie?
El zisese si in fata alora,in pauza unuia de la care si-a luat bataie(recunosc ca si eu imi iau bataie de la asta,da e unul dintre cei mai buni prieteni )"Ce ma crezi ca eu sunt Sebi sau Manea?
Eu ii zic:Hai ba sa ne batem daca esti tare in p**da
Incep astia sa rada si zice ala:Nu ma ca eu vreau la L in curte cu manusi, nu la scoala
Cand am vb cu el i-am zis si varianta aia,si dupa blocuri,si înainte de scoala,si dupa,in vacanta,in weekend el nu si nu
Venise un coleg de-al lui si zisese" Ce ma sebi te bate ala?
Eu i-am zis nu,si l-am trimis sa ii zica si aluia,au inceput astia sa vorbeasca prin scoala "Ba care bate Sebi sau ala? Uni zic sebi altii ala nu am treaba cu ei
Da daca il aud ca vrea sa se bata cu mine sau ca imi da un capac,mai zice ca sunt cu aia, il calc in picoare, cu tot cu alea 102 kg la 13 ani si 1, 67m
In schimb eu am 14 ani, 1, 72 si max 70 kg,deci aici fizic (chiar daca as mai putea slabi,dar fac si fotbal,alerg, el mananca 3 suberek, nu face miscare si na nu mananca pe banii mei dar nu e sanatos)eu am avut 70 de kg la 7-8 ani.Si in legatura cu fata aia de isi batea el joc,am inceput sa ii dau o sansa si pana acum totul e bine ????????????
"Niciodata nu am cautat bataie,am vrut sa fiu prieten cu totii,dar nu totii vor sa fie prietenii cu mine" Sebi, mare om, mare caracter laughing)))

6 răspunsuri:
| gothicbat a răspuns:

Ne dădeam seama că ai 14 ani și fără să specifici.

| Andrəi explică (pentru gothicbat):

Poate imi dădeai mai putin mai mult, poate nu intrai pe profil...

| gothicbat a răspuns (pentru Andrəi):

Păi nu e necesar să intru pe profil ca să-mi dau seama cam în ce range de vârstă vă încadrați, mi-e de ajuns să vă citesc preaminunatele întrebări laughing

| Andrəi explică (pentru gothicbat):

Eu am scris,la care am vrut raspunsul,dacă nu il ai nu mai lasa comm-uri aiurea,puteam sa pun intrebari si despre *** mea daca am chef,nu esti obligat sa imi raspunzi, si crede-ma suntem din generații diferite nu stiu daca ai trăit ca mine sau eu ca tine sa imi stii tu problemele mele, despre alcool, parintii si viata mea sociala/personala, deci mai bine nu mai raspunde data viitoare

| Andreeaabbb22 a răspuns:

"Indiferența doare", deci ar trebui să îl ignori, daca el chiar are chef de bataie, cu ce prinzi dă-i in cap?

| Andrəi explică (pentru Andreeaabbb22):

Doar il bat, acum vorba vine "dai in cap" dar de cand i am zis hai sa ne batem nu mai comenteaza si asta ma încântă