Da chiar poti daca faci exercitii fizice, dar trebuie sa te tii de program, si sigur o sa scapi de ea nu in totalitate dar nu se va cunoaste mai deloc...nu stiu dar la mine a tinut... aaaa dar sa nu mananci prea multa ciocolata, sper sa reusesti
Pai e simplu
ABDOMENE + eventual niste alergat
iar la capitolul regim, nu este nevoie sa ti regim, trebuie doar sa ai grija ce manaci, adica sa reduci la maxim painea si grasimile, aaaaaaaaaa si bine inteles dulciurile.
Bafta
Incearca sa nu mai mananci atatea grasimi.
Abtine-te cand vezi dulciuri.
Si fa in jur de 80 de abdomene pe zi.
In maxim o luna vei arata mai bine (asta daca te tii de program)
Bafta!
Hai sa ti spun cate ceva si fara sa ti un regim anume ci doar sa renunti la anumite obiceiuri care a facut sa ai un putina burtica asa cum spui tu:cu toate ca nu te cunosc tu sa mi spui daca am dreptate.si anume ca.probabil tu consumi foarte multe sucuri acidulate.probabil te mai duci din cind in cind pe la un fast food doua. poate o shaorma. ceva o pizza? Probabil ceva produse de patiserie? Deci daca ai renunta la toate astea eu iti garantez ca vei scapa de asa zisa ta putina burticasi inca ceva asta in cazul in care nu ma insel si sper sa fie asa.ma refer la mesele care le iei acasa adica felul unul felul doi? hai sa nu ti zic sa renunti la una dintre ele dar macar portiile sa fie nu foarte mari.ok? probabil ai un tata mai sever si te forteaza sa mananci totul din farfurie? Daca ma insel incearca sa te ridici de la masa nu cu burtica foarte plina.ce zici poti urma sfaturile mele? si eu iti garantez ca intr o luna de zile vei scapa de putina ta burtica)Si te vei simti mai bine! Succes si sa ai grija de tine~~Sper sa urmezi sfaturile mele si te astept sa mi spui daca au dat rezultate luna viitoare.Succes!
Pyssaa întreabă: