Bineinteles...depinde daca tu te uiti dupa fizic sau daca te uiti dupa suflet.parerea mea...
Eu nu cred ca poti iubii pe cineva pe care nu il vezi...doar sa fii atras de acea persoana...
Cum sa poti iubi pe cineva fara sa il vezi, aici chiar se potriveste zicala ca "dragostea e oarba", nu mai argumente ce sa-ti aduc.
Poti ajunge sa iubesti pe cineva fara sa il vezi. Si orbii iubesc. Insa, daca intrebarea era despre iubirea pe net, fata de o persoana "virtuala", nu cred ca se poate. Exista atractia, dar ea trebuie verificata in realitate. Nu neaparat ca persoana ar fi altfel (fizic/psihic) dar e posibil ca atractia de pe net sa dispara cand sunteti fata in fata. Sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda.
Da, cred. Poti iubi la persoana respectiva felul de a fi, de a gandi, ideile lui, modul de a actiona... si implicit iubesti si infatisarea pentru ca la un moment dat sigur o sa il vezi daca e iubire reciproca... pentru ca intervine curiozitatea
Nu credeam pana nu am patit-o...Am vb ani de zile pe mess cu o pers si fara sa vreau m-am indragostit de ea...de felul cum vorbea, faptul ca ne povesteam aproape totul... vorbeam si la telefon...si acum ca am vazut acea persoana ma simt implinita... o iubesc:d... dar pacat ca nu poate fi nicio poveste de dragoste deoarece o relatie la distantie e complicata...
Da, dar cand il vezi, sentimentul poate creste sau poate sa scada. Daca creste se va numi dragoste, daca scade se va numi atractie virtuala!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MisterKat întreabă:
OnMyDreamWay întreabă: