De ce nu o suni? Nu prea ai cum! Decat daca are abonament, dar informatiile sunt confidentiale! Mai bine o suni, vorbesti cu ea ii ceri sa te vezi cu ea daca asta vrei!
Te bagi asa cu japca in viata fetei? nu-i frumos...Sun-o si cere-i o intalnire.
Am mai zis cuiva FBI are un program excelent sau si SRI e mai aproape k de e din Romania tr nuami sa fi hacker
Lasand gluma la o parte daca ai noroc si nr pe care ti l-a dat e pe abonament te duci la firma de provenienta al numarului si te dai bine pe langa d'soara de la informatii si bagi si u k e sorta k nu stiu ce te descurci u k esti major vacinat
Numai daca ai cunostinte la unitatea din care face parte numarul respectiv, sau cunostinte in securitate... cu conditia ca acel numar sa fie alocat cu abonament si nu cartela neinregistrata nominal. Succes.
Cam semeni a stalker. Daca suni la informatii si ai numarul DE ACASA, poti sa-i afli adresa. Dar totusi, nu e placut sa-i faci o vizita neasteptata. Caci tind sa cred ca e neasteptata, atata timp cat nu-i ceri ei sa se intalneasca cu tine prin apropierea casei ei.
E si normal ca poti afla! De ce nu o suni sa vorbesti, faceti cunostinta, afli cum se numeste si pe parcurs vine si adresa ei si poate kear si ceva mai mult, dar trebuie sa incerci!