Isi dau un exemplu
unele stari de depresi sunt normale dar cand devine obsesi devin cronici si acele persoane pot recurge la sinucidere,trebuie sa stii ce stari de depresie ai? ce e o bala cronica? ceva ce nu te lasa sa ai o viata normala,lucruri care nu le poti controla constient, stari care apar din senin, gen ganduri de sinucidere fara motiv, gand obsesiv, frica de oricine, ganduri obsesive ca toti isi vor raul
Eu sufar de anxietate mai bine de 2 ani..am creeat o frica : prima oara mi-a fost frica sa nu am epilepsie apoi probleme cu inima ..si acum schizofrenie. uneori ma intrebam cine sunt, sau ce fac ..imi era frica de moarte, dar mi-am dat seama ca astea sunt doar in capul meu si trebuie sa ma bucur. crezi ca pot innebuni?
Pai a inceput in copilarie cand imi era frica de tatal meu care mai venea beat acasa. apoi a urmat frica de a ma ineca cand mananc. apoi un atac de panica ..frica constanta de moarte ..frica de a nu avea pb cu inima. epilepsie, si acum schizofrenie.Ma intreb cine sunt, sau ce fac, plus ca am avut intr o stare parca vorbeam de undeva de departe si mi se parea totul ciudat. dar acum am inceput cu magne b6 si incep sa o termin cu astea.pot innebuni?
Hai sa nu dramatizam xonia si eu mai am stari de astea de depresie asa din senin dar nu inseamna ca suntem nebuni, ai facut vreun gest pana acuma, ai de gand sasi iei viata? crezi ca viata e suferinta? ca nu are rost sa traiesti? ai vreun scop sau nimic? prieteni ai?
AvalohAlyn întreabă:
Geo2969686 întreabă: