Taci,taci din gura ca acusi o sa iti zica cat de prost esti intr-un mod cat mai agramat posibil.
Ai rapor
Is atat de prost ca mi-a dat si premiu
Mor,ce cearta
Cred,iar eu am par, sau sunt rapper, nu inteleg exact.
De ce sa mori? Esti tanara, frumoasa (sper) si ai toata viata inainte sa studiezi limbile.Cum sa mori acum?
Mor (de ras) )
Da, sunt foarte frumoasa man.
Dovada!
Ai vrea tu
N-ai sanse.
Ce naiba iti imaginezi? Show me a picture, sau fb. Te gandesti numai la tampenii si nu, nu vreau sa ma dau la tine.Am iubita si e moldoveanca, ne bate pe amandoi
Nu am facebook, si nu, NU ITI ARAT A PICTURE!
Nici nu voiam sa te dai la mine, baietel.
)
Baietel? Please babe, am cu cel putin 4 ani peste tine si recunoste ca te-ai udat toata numai la gandul asta Auzi, cunosti cumva o reteta de sarmale in varza de Buzau? Te intreb asa, fara motiv.
Esti penibil ))))))))
Nici nu te plac, nici nu ma gandesc la tine. Cauta pe net man (daca stii ca stau in Buzau, inseamna ca te-ai uitat pe profilul meu).
Deci ma placi! Muahahahahaah!
Da,pai ma uitam ce varsta ai dar mi-am amintit dupa ca ai zis de facultate.Deci ia un servetel, sterge-te la gura
Adica?
Pai balesti aici de faci inundatie.O sa ma oblige astia sa schimb fotografia de profil
Du-te ))
esti urat ca moartea, intelege mannnnnnn
Oooo,iti place sa te joci cu moartea, dar sexul e criminal Stai usor, sa nu ne intindem asa repede la perversiuni ca eu sunt potolit si vreau sa fim cuminti!
Vezi ca ma placi? Deja ai perversiuni in capusor
Daaaa.Imi imaginez deja cum tu imi gatesti si eu strig,, adu si mie niste sareee,,
Adica? )
Adica ce? Perversiunile astea imi plac mie Mrr, mergi si fa cafea, fiara
Nici nu stiu sa fac cafea fa-o tu!
Deci nu fac nimic ca iar ma ameninta RamaLess si imi e frica.O sa spun ceva adecvat varstei tale, iesi la invatat!
Acum te-as intreba si eu daca anul asta cand o sa imi fac buletinu, o sa pot sa fiu chelios in buletin?
Nu,dar poti invata sa citesti ce scrie pe buletin, ca de scris m-am lamurit.