| JustMe_3660 a întrebat:

Poti sa iubesti pe cineva dar in acelasi timp sa nu ai incredere in aceea persoana?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai cum sa iubesti in halul acela.

| Luori a răspuns:

Atunci nu-i o iubire sanatoasa. Cand pe langa iubire apar si alte sentimente care nu au ce cauta acolo, dar ele se instaleaza, lucrurile se complica si extrem de rar isi revin - de obicei fiind prea tarziu, sau greselile fiind acoperite.

| Pitic a răspuns:

DA. depinde de persona eu il iubesc pe prietenul meu dar nu am incredre in el pentru ca minte foarte mult si atunci cand se jura sau incerca sa deomnstreze ceva nu il cred, zic ca el dar in sufletul meu tot ramen un semn de intrebare.
daca iubesti o persona asta nu insemna ca nu te poti indoii in privinta sa, daca iubesti persona respectiva nu insemna ca dintr-o data o sa iti zica adevarut o sa iti fiedela.

| Pitic a răspuns:

Persona aceea trebuie sa iti castige increderea,

| dezireh a răspuns:

Da, depinde cat de mult o iubesti.dar se poate ca acea persoana sa nu te iubeasca.si atunci ar fi indicat sa nu ai incredere in ea. ptc in orice moment poate.sa isi bata joc de tine. si o poti iubi, depinde cat de obsedat/a esti. fundasad?

| Dianaa94 a răspuns:

Da.Adica inima gandeste intr-un fel si mintea in altul.

| Rebe97 a răspuns:

Da se poate... Daca acea persoana te-a desamagit

| AlinaAlbiNuTza a răspuns:

Daca nu e incredere nu e iubire. Neincrederea nu are ce cauta in dragoste, nu e locul ei acolo.