Buna.Hmmm...eu nu cred ca e iubire adevarata,cum ii zici tu.E mai mult pasiune, atractie, pentru ca e la inceput.nu ai mai intrat pana acum in contact cu asa ceva si de aceea avem tendinta sa spunem ca "iubim nebuneste" dar sa nu te indoiesti niciodata.Indragostita poate fi, pentru ca ii place de persoana respectiva dar iubire adevarata nu prea cred. Oricum fiecare persoana ar trebui sa fie capabila sa isi dea seama ce simte pentru un baiat.Asta depinde de tipul de om
O zi minunata
Pai da se poate dar mai rar cand esti nebun ai face orice pentru acea persoana se poate pentru ca simti ca o placi si vrei sa-i castigi inima
Buna! :-) Da! Se poate! Nu uita draga ca iubirea exista la orice varsta. Indiferent de varsta poti iubii. Chiar si la noua - zece ani! :-)
Nu. dragostea inseamna sa treci de toate etapele normale dintr-o relatie, asta incluzand si sexul iar la varsta ta nu e cazul, adica asa ar trebui.si cand zic sex, nu ma refer la motivul pentru care o faceti toti pustanii. sunt niste chestii care trec prin minte, prin stomac, prin mai multe. nu ai cum sa stii de acum.si nu se poate explica, pentru ca dragostea nu e la fel pentru toata lumea.cat inca locuiesti cu mama, care iti spala si iti face mancare si iti da bani de bomboane, n-o sa cunosti dragostea.trebuie sa te maturizezi. poti sa fii foarte atrasa de cineva, dar, ce ai fi in stare sa faci pentru acel cineva? ce compromisuri ai face? la ce ai renunta? la 13 ani nici macar nu ai la ce sa renunti. viata ta deocamdata este scoala, educatia de acasa si socializarea cu baieti si fete. cam atat.voi la 13 ani inca nu aveti o viata...
Dap e posibil, din pacate pentru aceste fete, bine ca nici eu nust cu mult mai mare ca ele
Poti inca sa te joci cu adevarat la 13 ani, nu sa si iubesti. Sa iti placa de cineva, poate, insa dragostea presupune mult mai mult. Cind tu ai nevoie inca de grija parintilor, cum poti spune ca vei avea grija de cel iubit, caci aceasta e dragostea?
Potii
Dar sa nu regreti dupa aia ca te.ai indragostit. Ma rog adica daca te.ai indragostit de cineva care merita este bine... Daca nu o sa suferi muult ... Iti zic din propria experienta