Nu e adevarata.Conform listei oficiale a pasagerilor nu exista persoane cu acele nume.Deci,aberatii pentru a vinde. Daca nu ar fi fost aceea poveste de dragoste situata ca nuca in perete in centrul povestii ar fi fost poate cel mai bun film facut vreodata
Cu riscul de a parea o idioata, eu nu am vazut Titanicul, serios. Am vazut doar cateva secvente!
[Yana]
E adevarata.Nu cred ca partea a doua este adevarata[parerea mea]. Si, da! Este si partea a doua
Da, e adevarata! Si eu am plans. Si daca vrei sa ma verifici, poti cauta pe fundul Atlanticului, sa vezi ca epava e acolo!
Da, din pacate, este adevarata. Dupa cum ai vazut la inceput, o femeie batrana povesteste totul.Aceea este `Rose` care a supravietuit in mod miraculos.Si eu sunt o mare fana Titanic. Poti arunca o privire si aici: http://www.roportal.ro/articole/titanic-279.htm
Intradevar Titanicul s-a scufundat si au murit aproape 1. 500 de oameni.Cu toate ca acel capitan stia ca in fata vor urma multe iceberguri a renuntat sa schimbe directia dimpotriva bagand o viteza enorma de 22 de noduri. A fost afectata elicea de jos si a fost zgariata o parte.Astfel a cuprins apa in cele 5 compartimente de jos si Titanicul nu putea suporta decat 4 compartimente inundate. Astfel Titanicul s-a scufundat. Iar Rose nu a existat in sine dar era o fata care se indragostise de un baiat mai sarac si nu a vrut sa plece fara el renuntand sa urce intr-o barcuta. Dar parte din film cand el moare la capataiul ei tinandu-se de o parte din bucata pe care statea ea nu e adevarata. Sper ca ti-am fost de ajutor...
Draga Razvane, daca te referi despre Rose si despre Jack, au trait mai de mult. Jack a murit in 1912.Rose...Nu stiu.In fine.Asa,ladygaga,povestea e adevarata pe jumatate. Poate va intrebati,, Cum adica? Cum pe jumatate?''. Va zic eu cum.Prima parte e in total adevarata. A doua parte (adica tot din Titanic 1) insa, nu.Era haos nesuportabil! Nici noi, vizualizatori sau telespectatorii nu putem suporta sa vedem un moment asa de tragic. Sfarsit
Dragul meu razvan sa stii ca povestea titanicului a existat intratevar rose si jack nu au existat dar filmul accesta este bazat pe o poveste reala.totul a inceput de la un scriitor care a scris cartea titanic unde spunea ca se va construi un vas pe nume titanic si ca intr-o noapte vasul se va scufunda si asa a fost(este real)faza uitmitoare a fost ca acest scriitor a scris acceasta carte in urma cu 25 de ani in urma