Iti voi raspunde scurt si clar. Daca l-ai iubit cu adevarat pe primul atunci de ce l-ai cautat pe al 2 -a, daca l-ai fi iubit cu adevarat nu ai fi cautat alte relatii asa ca de ce te chinui singura pe tine, ramai cu al 2-a daca il iubesti.
Semnat Putin.
Hey! Chiar ca este o dilema.Acum ce vrei sa faci?
Daca te intorci la primul atunci inseamna ca ti-ai batut joc de sentimentele celui de-al 2-lea...
Iarasi daca ramai la cel de-al 2-lea atunci o sa regreti caci o sa-l pierzi pe primul...
Deci, orice ai alege iesi in pierdere. Mai bine nu alegi pe niciunul... GLUMEAM!
Asta este alegerea ta... alege-l pe cel pe care il placi mai mult, pe cel care a fost alaturi de tine atunci cand ai avut nevoie, cel care te-a consolat atunci cand erai trista caci numai asa poti sa fii sigura ca faci alegerea ce-a buna.
Totusi tine cont ca daca alegi pe unul dintre ei atunci cealalta optiune este pierduta pentru totdeauna si nu mai ai cum s-o recuperezi.
Alege-l pe cel la care tii mai mult si alaturi de care ai petrecut clipe mai frumoase! Trebuie sa iei o decizie pe cont propriu... poti sa tii cont si de ce am spus mai sus.
Sincer, daca as fi fata si daca as fi in locul tau mie mi-ar parea oarecum rau de cel de-al 2-lea...ce a gresit ca sa merite sa te desparti de el? Nu stiu dar mi se pare crud sa-l parasesti din simplul motiv ca te-ai impacat cu fostul, in timp ce el si-a dat toata silinta sa fie un prieten bun pentru tine si toate cele...
Este decizia ta, succes!
-Blytz-
Eu zic ca trebuie sa iti asculti inima! daca tu mai simti ceva pentru el ar trebui sa nu mai stai pe ganduri!