`Buna, deci cum sa incepem, cam complicat
Deci eu iti zic ca ai facut rau cand iti am facut alt ubith in timp ce il abeai pe ela lalt, chiar daca vedeai ca s-a schimbat, trebuia sa vorbesti cu el, sa il intrebii ce are si sa resolvati intre voi ce vroiati sa faceti. In fine, acum aia nu mai conteaza, eu iti zic cel mai bine sa nu iti pase ce zice lumea si sa faci ce iti zice inimioara ta
Daca tu simtii ca trebuie sa fii cu ela, daca chiar aiai iti doresti, sa nu te opreasca nimeni.
Baftaaa
[Sa imi trimiti un mesaj si sa imi zici cum s-a terminat povestea, adica ce o sa faci, ca chiar sunt curioasa ]
>
Hey nu e frumos sa te jigneasca asta e adevarat! am patit-o si ew krd`ma, dar toate jignirile aste sunt de la nervi, suparare, dezamagire si multe altele.pedepseste`l, lasa`l sa`si dea seama ca a gresit, chinuiel putin timp sau mai mlt daca este nevoie decat asa va intelege ca nu e bine ce a facut.chiar de iti doresti foarte tare sa va impacati trebuie sa astepti si sa fii dura cu el pentru a putea fi fericita LG el mai tarziu.fostul mew iubit dupa 2 ani si 2 luni(bine cu multe certuri, despartiri, alt iubit ew, alta iubita el)m-a inselat cu vreo 5, ma mintea, de fiecare data cand aflam adevarul dadea in mine. ew zic ca ar fi mai bine acum sati vezi de viata ta, nu se merita. ori incerci sa mergi p drumul taw, ori iarta`l dar lasa`l sasi realizeze greseala
;;* pup
Nu ar trebui sa iti faci griji pentru ca ai mai fost cu el. Tu il placi, el la fel.si va intelegeti bine.De ce sa nu fiti impreuna? Nu intotdeauna prietenele au dreptate, pentru ca ele fac ce cred ele ca ar face daca ar fi in aceiasi ipostaza, deci ganditi diferit.Lasa'l pe fostul tau prieten, tu ai trecut peste, el a pierdut pentru ca nu a stiut cum sa se comporte intr'o relatie.Asa ca fii cu baiatul ala, si nu iti mai fa griji pentru celalalt.
Mai intai roxiliciu :* fixeaza-ti bine de tot sentimentele. pe cine placi cu adevarat? pe fostul care te jigneste sau pe asta care iti e mai mult prieten? cand vei sti asta vei putea hotari ce faci mai departe
Exista 2 solutii
1) il placi pe fostul acre te jigneste ...atunci incerci sa ii zici ca l-ai inselat pentru ca pur si simplu simteai ca ai nevoie de cineva care sa te sustina si el se comporta rece...
iti ceri scuze si incercati sa o luati de la capat
2) il placi pe amicul tau,... uiti de fostul si te axezi pe acest baiat cu care pesemne ai mau multe sanse:*
Pupici si mult succes :X:X: