| FrumoasaTa a întrebat:

Povestea mea incepe asa:intr-o vara mutinduma la casa noua am cunoscut citeva fete, una dintre ele are un frate pe nume ion-neam indragostit si o luna am trait o frumoasa poveste de dragoste, dupa un timp ma pune in lista neagra si nu vrea sami vorbeasca.trec pe linga el imi zimbeste desi i-a spus surorii lui ca nu ma iubeste...de ce imi zimbeste? oare mai are citeva sentimente pentru mine?! eu inca il iubesc, de asta as dori sai arat cas suparata dar totusi ca inca il iubesc... ce sa fac? funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| alinka201220 a răspuns:

Incearca sa vb cu el ft serios intre patru ochi si spune-i tot ce simti si intreaba-l ce s-a intamplat eu ma gindesc ca niste fete care te urasc ia-si spus ceva urit despre tine si din aceasta cauza nu doreste sa vb cu tine

| FrumoasaTa explică (pentru alinka201220):

Nu va spune nimic...il cunosc este foarte rusinos

4 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Apăi draga me, eu zâc că mai întâi de toate, să îl lași tu pă Ion, Gheorghe și Vasile în pace și să înveți să scrii.

| dana85 a răspuns:

Iti zambeste pentru ca baietilor le place sa flirteze si sa se bage in seama tot timpul, ei sunt implicati intr-o relatie dar au si alte tentative (e vorba de o categorie doar).

| mihai741 a răspuns:

Ar fi bine să-ți vezi de treaba ta! Nu s-au terminat băieții la Ion! Poate e mai bine că s-a terminat. Dacă el nu ține la tine, cât ești dispusă sau cât crezi tu că ai putea să tragi de el? N-are sens; e frumos că ați avut timpul vostru împreună dar... e cam gata treaba. Acum serios, ce ai vrea să facă?! Să se uite urât la tine când treci pe stradă?! Eu cred că o face doar din „politețe".