| MaDuTsAx a întrebat:

Povestea voastra de dragoste :X scrieti`o aici. sa vada lumea ca mai exista si asa ceva. v-am ::*

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Povestea mea de dragoste.incepe putin ciudat...Deci: El a vorbit cu prietena mea cea mai buna pe mess, i-a dat id-ul meu si o poza cu mine. Dupa aceea am vorbit noi pe mess, la telefon, apoi dupa cateva saptamani ne-am intalnit. Tin minte ca era o vreme atat de urata dar dupa aceea a iesit soarele. Ne-am intalnit peste cateva zile, si atunci ell s-a indragostit de mine.Atunci mi-a dat cablul de date de la telefonul lui si a doua zi ne-am intalnit pentru a-i da inapoi cablul de date.Insa atunci mi-am dat seama ca tin la el...Si de atunci suntem impreuna si ne iubim din ce in ce mai mult...love struck
Sper ca nu te-am plictisit cu povestea mea... Te-am pupat. kiss

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc mult lumea fara mine. A nu se intelege"viata".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A inceput la un magazin cand mi-a cazut poseta si mi s-au rasturnat toate incepand de la creion pana la telefon si periuta de dinti, el a aparut dupa un dulap tinand in mana rujul meu deosebit, mov, uite draga, sa fii la fel de frumoasa si maine, dragut nu?

| meyryi a răspuns:

Buna. Povestea mea de dragoste a ineput acum 1 an si 5 luni.Ne-am cunoscut pe chat-ul de pe telefon si culmea era ca invatam amandoi in acelasi liceu. El a fost primul care m-a recunoscut eu nu aveam nici o treaba credeam ca e vr-un joc ceva. a trecut o zi apoi ne-am intalnit in fata cancelariei eu sa intru iar el sa iasa si ne-a bufnit rasul... a mai trecut vreo 2 saptamani pana am acceptat sa fiu cu el dar in acest timp am vb la tel si ne-am vazut.Acum el e la Craiova la fac si eu la Buc ...ne vedem foarte rar cam la 2 saptamani dar e bine... SPER! si asa a trecut 1 an si 4 luni!

lolita
| lolita a răspuns:

Poveste de dragoste, mai exista asa ceva?
sa incepem: eu lucra intr-un restaurant si el venea mereu sa ia cine de afaceri acolo. tinand cont de statutul social nici prin cap nu mi-a trecut sa ma uit la el. si tot asa cam o jumatate de an. pana intr-o zi cand nu a mai venit el ci doar asociatul lui, nu stiu cine m-a pus sa intreb de el. mi s-a spus ca este plecat, vazand interesul meu m-a intrebat daca imi place. am zis ca da doar ca el nu ma baga in seama niciodata. intr-o ora vine respectivul si mi-l da la telefon pe "el", nu prea putem vb deoarece eram in timpul serviciului. si asa a mai trecut o saptamana pana sa vina din delegatie. cand a venit mi-a cerut sa ies cu el, si i-am zis ca nu pot, mi-a ziz : atunci maine, i-am raspuns nici maine nu pot. si asa inca o saptamana (chiar nu putem iesi eram ocupat si nu vroiam nici o trelatie, eram un pic satula de baieti si vroiam sa fac o pauza in vaita mea). dupa inca o saptamna in sfarsit am iesit si culmea s-a dovedit a fi foarte de treaba, si cu simtul umorului(eu il cunosteam foarte serios ). am iesit asa doar ca si amici timp de trei saptamani, imi placea foarte mult ca si `persoana dar imi era frica sa fac un alt pas, puteam pierde toul. dupa trei saptamnai ne-am sarutat pentru prima oara(si ce sarut, nimeni nu m-a sarutat asa). era totul perfect. inceputurile astea... happy si asa suntem impreuna de 2 ani si locuim impreuna de un an, happy end.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O fac publică prin intermediul unei cărţi scrisă de mine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S incep q inceputul: era frig afara si ploua si era plictisitor in casa...asa ca am mers q taica-miu l cta in media galaxy k s mai treaca timpul...si atunci am vzt-o p ea:X:X:X o placa video saphire ati radeon hd 4850 q 1 gb ram p ea pixel shader 4. 0 si directx 10. 0... miau trebuit 23 d minute k s il conving p tata s o cumpere... d at viata mea s-a schimbat enorm...de la quake 3 am evoluat l jocuri precum nfs undercover, shift assassin's creed gta iv...nu exista simulator sau shooter care s numi mearga...desi cred ca am inceput s implic km mult pentru ca stiu ca in 2 sau 3 ani o voi schimba q una mai buna, si stiind asta am vzt privirile prietenilor cand m joc p calc...cred ca am devenit gelosstraight face

| thegreatgatsby a răspuns:

Mie cam lene laughing altadata :p

| MaDuTsAx explică:

Ipdglaughing crezi ca jocurile pe PC sunt chiar o poveste d dragoste?laughing eu sunt total contra.adica .na. fiecare q ce simtetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povestea mea e lunga si complicata, un basm...happyacum a ramas doar o parte din trecut, o amintire care acum mi se pare frumoasa... happy cam asa a fost

Era o zi de joi acum 3 ani in noiembrie, Ne cunosteam de mult traind in acelasi cartier iar mamele noastre fiind foarte bune prietene. Pe internet intra un id necunoscut... imi dau seama ca el este. Ma luat cu usurelul pana la urma iese cu o combinatie, asa la baza din partea mea.nici in ziua de azi nu am inteles daca el chiar a luat-o in serios...
A fost frumos... cateva intalniri iar peste 2 saptamani m-am despartit de el, fara a avea macar un sentiment pentru el... Dar el 3 saptamani la rand a incercat sa ne impacam... dar pentru mine el deja era istorie... Apoi nu ma mai interesat de el... el ajungand la concluzia ca m-a iubit... A stat cu doua prietene de ale mele... nu mi-a pasat...
Apoi s-a mutat la liceul meu... iar eu am inceput sa simt resentimente fata de ...prietena mea tot pastrand legatura cu el i-a zis ce simt... Eram nehotarata pentru ca celorlalte fete cu care a stat lea cerut si altceva in afara de iubire...
Ma framanta... si i-am zis aceasta chestie... si mi-a zis niste cuvinte ce nu am sa le uit niciodata "Da, e adevarat... asta pentru ca nu am ma putut niciodata sa iubesc dupa ce a fost intre noi..." Ne - am impacat... 4 luni frumoase din viata mi le-am petrecut cu el... imi aduc aminte ca odata am dansat in ploaie...
Mi-a jurat iubire vesnica... Dar dintr-un zvon crezut de mine ne am despartit... si am hotarat ca pate imi va fi mai bine fara el .si acum pastram legatura si acum ma iubeste...
"Ii iubim pe cei ce ne ranesc, ii ranim pe cei ce ne iubesc
Ii ignoram pe cei ce ne adora, ii adoram pe cei ce ne ignora..." mereu spune ca ni se potriveste... deja e trecut pentru mine... happy
E o amintire frumoasa...

| Alexandra_8093 a răspuns:

Pfiuuu`:X.Imi amintesc cu placere de fiecare data de EL`happy. A inceput asa`:Era de Paste`, la slujba. Aveam 13 ani pe atunci`laughing.(P. S acum am 14.big grin). Sh el era tot de varsta mealaughing. In fine.Asta cont cel mai putin`big grin.Era verisorul unei prietene de`ale mele, care tinea mortis sa fim impr`blushingbig grin.ne-am intalnit de cateva ori`. Dar nici macar nu vorbeam`. Eram cu toti prietenii`happy. Pana cand a venit vara`. Cea mai FRUMOASA vara`:X.Incepuse sa ploua`sh ne-am strans toti la verisoara lui acasa`happy, am vorbit putin`shh a doua zi mi-a spus verisoara lui (pentru ca el era plecat) daca vreauu` sa fiu cu el`. pentru ca el ma place sh vrea sa fie ca mine`. In finee`. A fost primul mew iubit,`cu chiu cu vai`, i-am spus intr-un final ca DA.Eram 2 copii`.(sh inca suntem)...Ne intalneam in fiecare zi, ne certam in fiecare zi`.laughingEram foarte timida`blushing. Probabil pentru ca il placeam ft` mult`:X.Era asa de frumoss` tot ce se intampla`:X.Mai ales primul sarut din partea lui`, pff.Eram la mine acasa cu toti prietenii`sh m`a luat deoparte` cu pretextul sa`mi spuna ceva.Cand`. Pleosclaughing. M`am trezit ca ma sarutam cu el`love struck. A fost UNIC`big grin.Mai ales primul TE IUBESC`:X.Sh asa am continuat cu relatia`. Insa eu eram rece fata de el`sad. Sh pe zi ce trecea ne indepartam`. Am stat 2 luni impreuna. A fost indeajuns ca sa ajung sa-l iubesc enorm`. Sh stiu ca si el pe meh`sad. Pot sa spun ca am fost o norocoasa cu un baiat asa frumos`happy. Fusese plecat la mare 1 saptamana`, iar cand s`a intors ne-am intalnit.Erau toti prietenii`, sh a fost o despartire ciudata`. Ne indreptam unul spre celalalt`. Eu voiam sa-i spun ca numai putem fi impreuna, iar el acelasi lucru`. Asta s`a intamplat din motive asemanatoare`. Eram prea reci unul cu celalalt`. In momentul ala aveam lacrimi in ochi amandoi`. Insa eu am plecat prima`. Totul se terminase.Nu pot sa pov tot`.
A fost o iubire frumoasa`, dar nu pot sa exprim totul prin scris`. Tin sa precizez`, ca ne-am impacat de 6 ori de la prima despartire`laughing...acum a trecut apr un an de cand nu ne-am mai impacat`. Nu`l mai iubesc.Insa.Stiu ca nimeni nu-l va putea inlocui`. Il voi pastra mereu intr-un colt de suflet`:X...Sh stiu ca sh el pe mee`happy. The End`.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu credeam in iubire la distanta pana cand nu am simtit`o.am inceput sa vb pe mess cu un baiat dj la un radio, din alta localitate. Dp2sapt mi-a zis daca vreau sa stau cu el, am acceptat dar am luat`o ca pe o gluma.Ciudat este ca dp ink 3sapt, tineam extraodinar de mult unul la celalalt, si asta l-a adus la mine.Ne iubeam enorm.eram fericiti, toata lumea se mira de noi.Ne vdeam saptamanal, venea cate 2 zile la mine.Asa a fost 3 luni de zile.pana cand lumea a inceput sa se bage, cu minciuni, imbarligaturi, eu mi-am pierdut increderea datorita distantei si am ajuns la despartire.azi dupa 6luni inca mai sufar sh el la fel, dar nu mai putem fi impreuna...si doare.in fn, in mare, cam asta etongue

| alinuzza_1900 a răspuns:

Ne-am cunoscut la liceu, a2a zi am iesit la un suc, apoi dupa o saptamana toata lumea zicea ca suntem impreuna, practic lumea ne-a ''combinat''! au fost clipe de neuitat, de plans, de bucurie, de suferinta, de durere~! un baiat ciudat, care nu stia sa demonstreze iubirea ce mi`o purta! la inceput uram sa-l sarut, el ma iubea deja! dupa o luna am inceput sa simt fluturasi in stomac, am inceput sa vibrez, sa iubesc! dupa 2 ani ne-am despartit, anturajul lui ne-a facut sa distrugem tot ce am cladit, visele, clipele, secundele, minutele! sunt cu altcineva tin la el, am ajuns sa cred ca il iubesc, dar cand il vad pe El, pe cel iubit imi apar fluturasii! 1 an jumate de la despartire si inca ma mai gandesc, mai visez, mai sper! nu avem puterea de a ne spune unul altuia ce simtim! ii vad privirea, iubirea pe care o vedeam atunci! oare el este perechea mea? oare baiatul care mi-a facut cel mai rau si totodata cel mai bine? persoana care, m`a facut sa iubesc si totodata sa urasc! oare mai simt ceva? de ce tocmai pentru el simt? cel care m`a facut sa sufar enorm? sa iubesti inseamna sa si suferi.Asta este povestea mea, poveste de iubire, de lasitate si durere! ink mai sufar! alina 20 ani

Întrebări similare