| MO231 a întrebat:

Povesti de groaza de halowen. dati-mi ceva ce vi s-a intamplat voua, o poveste adevarata

Răspuns Câştigător
| troller2103 a răspuns:

Era seara de haloween. devil ma pregateam de iesit afara` costumata` ca yoko din The Grudge love struck facusem bostani foarte hidosi laughing sa le spun asa. lumea ma considera NEBUNA blushing. eram singura care colinda. imi luasem o secure, am taiat o gaina si am uns hainele de pe mine cu sange la fel si securea devil. si am plecat pe ulita cu scopul de a speria oamenii love struck.

era pustiu sad. nimeni nu era sad. doar niste femei batrane cu fete stranii ma priveau cu groaza zicand ca am venit de la macelarie sau cum so fi numind laughing.

am mers eu o bucata` si m-am plictisit sad. am luat.o inapoi spre casa. batea vantul` se apropia ploaia`... parca era sfarsitu` lumii cum era afara`. intuneric bezna` worried frunze cadeau`. vantu` batea` straight face vedeam pisicu, cainii` si alte javre` domestice oh go on. ochii` lor stralucitori` te inspaimantau straight face. eram aproape de casa, incepuse a picura : am ridicat privirea la cer si mi-am zis in gand: daca iese cineva in calea mea il omor. laughing si acum ma mir dc dar tot nu-mi dau seamathinking ma uitam in jur. liniste doar pisiciile si alte animale mai faceau zgomot. eram la 20 metri distanta de casa si deodata` un gard s-a rupt` si incepuse a ploua` ff tare. ma speriasem ingrozitor nail biting.

acu`laughing imi vine sa rad laughing))

0 răspunsuri: