Era seara de haloween. ma pregateam de iesit afara` costumata` ca yoko din The Grudge facusem bostani foarte hidosi sa le spun asa. lumea ma considera NEBUNA . eram singura care colinda. imi luasem o secure, am taiat o gaina si am uns hainele de pe mine cu sange la fel si securea . si am plecat pe ulita cu scopul de a speria oamenii .
era pustiu . nimeni nu era . doar niste femei batrane cu fete stranii ma priveau cu groaza zicand ca am venit de la macelarie sau cum so fi numind .
am mers eu o bucata` si m-am plictisit . am luat.o inapoi spre casa. batea vantul` se apropia ploaia`... parca era sfarsitu` lumii cum era afara`. intuneric bezna` frunze cadeau`. vantu` batea` vedeam pisicu, cainii` si alte javre` domestice . ochii` lor stralucitori` te inspaimantau . eram aproape de casa, incepuse a picura : am ridicat privirea la cer si mi-am zis in gand: daca iese cineva in calea mea il omor. si acum ma mir dc dar tot nu-mi dau seama ma uitam in jur. liniste doar pisiciile si alte animale mai faceau zgomot. eram la 20 metri distanta de casa si deodata` un gard s-a rupt` si incepuse a ploua` ff tare. ma speriasem ingrozitor .
acu` imi vine sa rad ))
dya22100 întreabă: