Cosmar?
Paii.am adormit sj m`am trezit in vis tot in patul meu. Sj era ceva deaspura meaaa. ceva cu o pelerina neagra si avea ochii rosii`. Eu am incercat sa fug de el sa ma dau jos din pat (in vis) dar ma tragea inapoi ) sj tot asa...pana am ajuns la usa dormitorului sj m`am trezit! Cred ca a fost cel mai naspa cosmar al meu
Cred că am mai zis asta pe site
Cel mai înfricoşător vis al meu a fost acum vreo 2-3 luni, când am visat că am venit de la şcoală şi în sufragerie, în faţa unei măsuţe se afla un mort, iar mama stătea pe canapea şi îmi zicea să sar peste el.
Poate nu e cine stie ce dar am visat ca m-au spanzurat parintii si ma uitam la mine cum stateam atarnata de o porcarie inalta nici nu stiu cum se numea...
ar mai fi si inmormantarea mea, eram in rochie neagra, in sicriu, coroane de flori prin bloc pana la etaju meu, multi oameni, eu necunoscand pe nimeni doar pe fostul care statea langa mine si plangea.
Mi se intampla uneori sa vad tot felul de umbre sau cam asa ceva care fie merg si le vad ditr-o alta camera in alta opusa in care ma aflu iar acum ceva timp mi sa intamplata ceva ma uitam in oglinda iar in stanga mea am simtit ceva un aer rece si prezenta cuiva cand m-am uitat nu am vazut pe nimeni dar am vazut cu coada ochiului pe cineva imbracat in neguru (un paltom sau ceva aemanator) si o palari neagra trasa mai mult pe ochi si statea cu capu in jos. cei drept ma trec fiori doar cand ma gandesc dar in acel moment cand se intampla doar mie un pic frica si pur si simplu plec. ca si cum as fi hipnotizata. dar sunt constienta de ceea ce fac
Cred ca cel mai oribil cosmar al meu a fost acum cateva nopti.Ma plimbam pe holul unui spital, imbracata in hainele pe care le poarta medicii la operatii.Intru in baie, care semana mai mult cu una de bloc decat de spital.In fine, ma vad in oglinda si o papusa mi se suie pe umar.Chestia e ca eu am o frica grozava de papusi.
Cosmaruri infioratoare nu prea am mai avut adica din astea ce sa ma sperie mai mult vise frumoasee