Am jucat fotbal in clasa cu o sticla de plastic, am nimerit becul cu ea, bec care a picat fix pe catedra in timp ce la aceasta din urma se afla profa de franceza
Nici un coleg sau profesor nu a fost ranit in timpul acesteia, doar un bec.
Paii, O colega a rupt usa de la baie, alta a spart ghiuveta de la baie, colegii cand vine laptele si cornul incepe un razboi cu cornurile, creta zboara pana si in timpul orelor prin clasa. Se scuipa cu hartii prin pai in ore. Si multe alte nazbatii in fiecare zi.
Am facut in ora de engleza copiutze la franceza, ptc dadeam test si m-a vazut profa si mi-a luat-o! apoi am facut alta si din nou acelasi lucru! Mi-a dat o colega o alta copiutza iar cand am intins mana dupa ea profa iar m-a vazut si mi-a luat-o din nou...si era sa o incasez! Iar franceza nu am facut ptc profa era bolnava.
Clasa noastra face numai tampenii. Am ars neoane cu o caciula (da. o caciula) am spart alte neoane cu o minge, am rupt usi de la baie, ne-am batut cu apa prin clasa si iarna cu zapada tot prin clasa, mereu se bateau cu cornuri sau biscuiti ( tin minte ca in a patra ne batusem cu biscuiti si cand a intrat doamna in clasa era un covor mare si gros de biscuiti, in prezent nu mai primim decat lapte), cand nu vin profii la ora e o nebunie generala, o data un copchil tampit era sa se arunce pe geam de la etajul 2, dar nu a patit nimic...tot in clasa a patra, dupa ce am iesit de la ore am trecut pe langa veche gradinita care acum e parasita si am inceput sa spargem geamuri, pereti sa rupem usi si a doua zi a venit primarul la scoala si ne'a zis ca daca mai vede pe cineva o sa primeasca o amenda si va fi exmatriculat. Tot felul de tampenii facem. Noi suntem cea mai proasta clasa din toata scoala.
LiaGore întreabă:
anonim_4396 întreabă: