| dyaandflo a întrebat:

Povestiti-mi si mie cum e sa ai un model in viata, si daca chiar trebuie sa ai sau o experienta de a voastra dupa care ati desprins ca aveti nevoie de un model in viata sau nu. va roog DAU FUNDA. si nu e tema vreau raspunsuri serioase

1 răspuns:
| thegatekeeper a răspuns:

Eu, personal, nu am o singura persoana pe care o consider 'model' in viata, in primul rand pentru ca nu exista nicio persoana perfecta caruia cineva i-ar putea urma exact comportamentul si felul de a fi. Nu exista nimeni perfect, insa exista multe persoane cu calitati de admirat, de la ambitie pana la creativitate si multe altele. Pentru mine, exista destul de multe persoane de la care am invatat cate ceva si care au anumite calitati sau care au facut ceva semnificativ pentru mine, al caror exemplu ma ajuta sa trec peste ceva ce mi se intampla sau care, pur si simplu, ma inspira si ma ambitioneaza prin exemplul lor. Nu consider ca oricine trebuie sa aiba un model in viata, ci trebuie doar sa stie sa faca diferenta intre ceea ce i se potriveste si ceea ce nu, ceea ce considera bine sau rau si asa mai departe.