| Elizabethzutzu a întrebat:

Povestiti o intimplare haioasa din viata voastra, cea mai amuzanta primeste funditaa.happy

Răspuns Câştigător
| davidtm a răspuns:

Eram in curtea scolii.in trening.si un prieten vechi a tras pantaloni de pe minelaughing)mai una.eram pe 1 gard si nu m am mai putut tine de gard si am picat si mi am dat cu gura intr o teava si mi am inghitit un dintelaughing

3 răspunsuri:
| Dudyy a răspuns:

Era noapte, era iarna. Eram cu prietenii. La un moment de neatentie am cazut in canal devil.

| AlleAlllexandra a răspuns:

Eram la scoala, si intr-o ora de matematica, fiind multa plictiseala am adormit.Vine profesorul " Tu fata,trezeste-te",eu imi continuam visul. Apoi, vin colegii "Alle trezeste-te ca vine directoarea", m-am trezit...i-am zis la prof " eu sunt bine, visam doar", Nu e chiar haioasabig grin

| cosminnic121 a răspuns:

Cand eram mic luam ft in serios ziua de 1 aprilie intro zii cu o verisoara de-a mea am gasit un vecin mai prostanac ne-am gandit ca a venit timpul sa ii facem o farsa big grin l-am luat intro padure apropiata iar eu cu varamea ne-am facut ca ne certam eu luasem un desfacator de bere pe post de briceag big grin pe vecinu il tinusem la departare sa nu vada ft bine m-am facut ca o injunghi pe varamea iar ia sa prefecut ca ma loveste cu un bolov problema e ca s-a prefacut asa de bine incat ma cap nimerit direct in ceafalaughing) am sangerta iar vecinul meu a rupto la fuga dupa fratele si sora verisoarei mele laughing eu cu veramea fericiti de reusita am plecat spre casa pe drum ma intalnesc cu parinti nostrilaughing verdictul:pedeapsa 3 zilelaughing de atunci m-am lasat de farselaughing