Într-o dimineaţă plictisitoare, eu, super-somnoroasă mă treyesc in jur de orele 09"30 - 10. Îmi iau frumos papucii căutându-i zicând :,, Papucei, papucei, unde vă ascundeti? "
Mă duc târâind papucii după mine la baie. Îmi fac nevoile si apoi mă spăl pe ochi incercând să mă trezesc.
Dau drumu la TV in sufragerie si mă uit la ProTV -depinde unde vrea bunica, nu mă dischiţesc să mă cert cu ea dimineaţă, oricum sunt foarte somnoroasă! -
Pe la ora 11 zic să mănânc ceva, acolo. După vreo juma de ora de lălăială cu mâncarea mă duc in camera mea, imi fac patul, aerisesc, etc. Apoi deschid calculatorul, intru pe FaceBook, intru pe TPU si vorbesc pe mess cu o BFF mea.
Pe la 13 după ce am stat la calculator mă duc să-mi fac ce mi-a mai rămas din teme. Le fac timp de o ora si jumătate.
Temele sunt facute, eu sunt odihnită, am vorbit cu prietena mea.
Mă duc sa o intreb pe mama dacă vine cineva in vizită sau mergem pe undeva (logic, asta se întamplă mereu!).
Pe la 14 mă imbrac, si pe la 14"15 suntem gata.
Plecăm, ne distrăm, bla-bla.
Ajung acasa printre orele 20"30 si 22.
Eu fiind foarte frântă, mă îmbrac in pijamale abia, abia şi mă duc in pat - şi asta e o zi de weekend alui Krissy.
Ma trezesc pe la 12, mananc, stau la pc si ies afara, cand intru ma duc la pc, fac gimnastica, ma uit la tv si ma culc.
O zi de weekend...
ma trezesc pe la 10
mananc (cel mai probabil in timp ce ma cert cu mama ca n-am deschis geamul in camera sau n-am facut patul sau n-am dat de mancare pisicii, etc.)
ma asez la birou, cu castile-n urechi si vreun caiet in fata si se presupune ca invat
intru pe net pe TPU/popmundo
vorbesc cu prietena mea cea mai buna, iar pe la 2 iesim in oras
Poi me trezesc la ce ora o fi.Cu siguranta mananc 2-3 portocale altfel vomit toata ziua.Stau la pc si ies oleaca pe afara daca am chef, daca nu stau in casa.Mananc iar ceva si stau la pc pana mia somn. Apoi ma culc. Urmand duminica care "se comporta" la fel iar dupa incepe zilele de scoala care practic ma omoara
Dimineata se trezeste ursoaica, se duce si spala fata, mancat mic dejun, apoi sta pe TPUDaca are bani pleaca la shopping sau ramane pironita in fata calculatorului ori alege o plimbare prin parcul de langa casa
O zi de week-end...
Pai dupa ce iau micul dejun, imi fac temele, mai stau o ora pe net, apoi, pana seara tarziu citesc.
Pai...MadU se trezeste pe la 12, 13 sau 14...
Ametita de somn ma duc la baiee.
Dupa incepe cearta cu mama sa fac curatenie... Unde tot ea le rezolva...(ma intreb de ce se mai strofoca sa-mi manance zilele cu (virgula) curatenia sa, stiind ca tot ea face )
DEschid calculatorul, stau maxim 2 ore.ascult muzica, stau pe mess, pe TPU, si etc
Suna telefonul, ma cauta amicii...
Ies prin oras cu prietenul si restul amicilor. daca nu ma plimb cu rolele:X
Seara vin acasa, mananc, baitza:X, calculator, vorbit la tel cu oreleee
Apoi intr-un final dezastruos pe la 3 dimineata da Domnul sa adorm.
Si astfel se repeta fiecare weekend...
Un ep di my life ma trazesc pe la 10-12 un prieten de-al meu a venit sa ma ia sa ne mai plimbam prin oras ca aveam bani la noi normal
am ajuns in parcul I.O.R acolo este un carusel numit rocker si am decissa ne dam in el cand neam pus pe scaune a inceput sa ne zguduie urlam de frica si sde fericire cand nem dat jos imi tremurau incheieturile de le maini apoi neam dat in masinutze
Hmm O zi normala...
Poi... La 11 se da trezirea la noi Ma suna prietenele mele sa ma trezesc! Mananck ceva apoi intru pe mess si starngem gasca sa iesim afara! De la 1 pana pe la 8 sau 9 daca e iarna x( daca e vara pana la 12 sau 1 suntem afara, in oras. Nici noi nu stim. Iar apoi mess pana la 3 dimineata si dupa in sfarsit somn.
adryna întreabă: