Era vara, aveam vreo 12 ani si am iesit cu un tip la un suc. Totul ok, ne'am dus la o terasa. Mi-a adus o ciocolataEram ft timida, am scapat sucul pe jos, bine ca nu am spart paharul Am vorbit chestii banale si dupa am plecat acasa
Pff. greu... dificil... Vara, soare, verde. Parcul chindiei. Astept ca nebunul 20 de minute dupa ea. In sfarsit vine. Un pup pe obraz. Foarte dezamagit. @ aveam 10 ani @ Am gasit un subiect, 2, 3. Le-am epuizat cam pe toate. Am stat in jur de 3 ore pe o bancuta, povestind, razand. Intr-un final s-a apropiat de mine, pur si simplu simteam cum inima imi bate in piept, M-am uitat in ochii ei, si vrea. Da, vrea sa ne sarutam :X Si a fost primul sarut. Pacat ca nu stiam nici unul din noi sa o facem pe vremea aia. Prima prietena. Nu se uita premierele in general, nu se uita. Cel putin asa ar trebui, ca d-aia suntem oameni
Am baut un suc, putina vrajeala dupa care acasa, i-am prezentat camera dupa care, desigur, am testat patul
Deci
prima mea intalnire a fost la o nunta
El statea la o masa paralela cu a mea.Se uita foarte insistent la mine, iar cand i-am surprins privirea mi-a zambit.
Dupa ceva timp am iesit afara( ma suna mama x() si dupa 2 secunde a iesit si el tot vorbind la telefon si s-a asezat langa mine( stateam improptiti de un perete). In fine, cand am terminat convorbirea( culmea am terminat in acelasi timp) am spus amandoi deodataarintii astia.
Si de aici a inceput totul.Ne-am asezat amandoi pe o banca si am facut cunostinta si alea alea. Am schimbat numere de telefon si ne-am dus in sala. Dupa 1 vals si vreo 10 minute mi-a trimis sms:Te rog sa vi pana afara.-m-am dus-.
Era o seara superba.stelele mi se pareau mai stralucitoare ca niciodata.
El ma astepta cu doua pahare de sampanie pe banca, si ne-am apropiat tot mai mult, mai mult...Si asa a fost si prima intalnire si primul sarut
A fost dragoste la prima vedere si inca e
La tine?
Diorrus întreabă: