| Georgianaaa93 a întrebat:

Povestitimi si mie cea mai haioasa intamplare din viata vostra!
pup
va astept

Răspuns Câştigător
| daii a răspuns:

Pai...acum pot spune ca mi se pare haioasa, dar atunci nu mi se parea asalaughing.
Eram la tara, cu verisorul meu si ne-am hotarat sa mergem pana la magazin. Mergeam cu bicicleta, el ma ducea pe mine.tongue si, eu cum sunt foarte glumeata si amuzanta, faceam glumelaughing si radeam amandoi ca nebunii.in fine, la un moment dat, apare o curba mare. iar noi radeam in hohotebig grin. Intamplarea a fost, ca prin fata noastra sa treaca un sir de curcilaughinglaughing.varul meu, de la atata ras, nemaiputand sa puna frana si nici sa ocoleasca, a dat peste o curca.Ghinionul nostru a fost, ca acea curca parca ar fi fost trambulina.si ne-a aruncat pe amandoi vreo 3 metri in sus. Desigur, am cazut.bicicleta si ea a cazut peste noi.la care eu ii zic verisorului meu:Razvi, sa nu plangi! si in 3 secunde am inceput eu sa plangbig grinlaughinglaughing. el desigur tot striga la mine sa nu mai plang. dar eu faceam circul de pe lumelaughing.ca dupa aia.sa afle bunicul meu de la proprietarul curcilor, ca noi i-am omorat una si ca trebuie sa o plateascafrustrated.
Nu stiu cat de amuzanta e. dar eu cand imi amintesc rad intr-unalaughing.

2 răspunsuri:
| daii a răspuns:

A ta care este?big grin

| Mwhahahaa a răspuns:

Te referi la una singura? Eu am mai multe...
Oricum nu-mi amintesc nici una acum, pe moment.
Sorry.:d