Buna:*
Asa e...si eu m-am certat foarte rau cu prietena mea cea mai buna...am stat certate 2 luni.Pana intr-o zi cand aveam repetitii pentru un spectacol cu scoala.Eu faceam parte din cor, iar ea era prezentatoare.Noi a trebuit sa asteptam cam 10 minute pana venea randul nostru si in acest timp ea m-a chemat la ea si am inceput sa vorbim.De atunci iesim iar impreuna si totul a revenit la normal.
Dar acum sa revenim la povestea ta:
Pai daca cearta a fost asa grava atunci nici eu nu cred ca niste scuze pot rezolva prea multe(insa e foarte bine ca ai incercat mai ales daca scuzele au fost spuse din inima). Demonstreaza-i ca iti pare rau si ca nu se va mai repeta.Trimitei mesaje cum ca ai ramas singur si ai nevoie de ea. Faceti un legamant ca nu va veti mai certa niciodata, iar daca se va mai intampla aduceti-va aminte de legamantul respectiv si fiti mai ingaduitori intre voi. Spune-i ca nu are rost dintr-o prostie sa se piarda o prietenie asa frumoasa, iar daca are nevoie de timp pentru gandire ii vei acorda cat timp are nevoie. Daca nu i-ai un cadou dragut, ceva ce crezi ca-i va placea mult si ca o va impresiona(fiind prietena ta cea mai buna cred ca o cunosti foarte bine si ii stii gusturile)
Sper ca te-am ajutat:*
Te pup[Succes!]
Fundita?
Increderea se recastiga foarte greu.Tot ce poti face este sa ii ramai alaturi chiar atunci cand te simti data la o parte
Ar fi frumos sa-i faci un cadou frumos prin care s-o suprinzi.
Cred ca te-ar ierta. Daca o face ai grije sa nu se mai intample alta data .
MULT SUCCES!
Si eu am avut problema asta acum cateva saptamani, pentru un baiat. A fost foarte suparata pe mine nu mai vorbea deloc cu mine nu stiam ce sa mai fac chiar daca imi cerem scuze in fiecare zi... pana la urma am facut un filmulet cu noi doua cu poze de cand ne-am cunoscut si pana in prezent care a emotionat-o foarte tare si si-a dat seama ca nu merita sa fie suparata mai ales ca suntem prietene de 8 ani :X.Incearca si tu cu un filmulet emotionant cu versuri imagini si o muzica mai lenta si sigur o sa mearga