Pai din ultimul ep, eu am inteles ca A este jenna cu politistul ala Gerrat(parca il cheama)...Si ciudat,eu sunt curioasa daca Alison mai traieste sau nu, ca doar i-au gasit corpul candva, dar din anumite sitiatii din film reiese ca inca ar trai...
Buna!
Există două -A- în Pretty Little Liars.
Prima -A- este Mona V, care a descoperit toate secretele despre cele patru fete atunci când Maya s-a mutat în casa lui Ali. Jurnalul lui Ali a fost printre lucrurile scoase din vechea camera a lui Alison.
Mona ia acest jurnal şi incepe sa se razbune pe fete pentru ca au fost rele cu ea si ca au numit-o ratata.Mona moare (in a 4a carte,care nu a aparut in Romania)cand incearca sa o impinga pe Spencer de pe o stanca. Spencer se fereste, iar Monacade de pe stanca si moare, astfel prima -A- moare.
A doua -A- este într-adevăr Alison DiLaurentis-Alison cu care cele 4 fete au fost prietene este Courtney, sora geamana a adevarateiAlison. Courtney era bolnava mintal, astfel încât parintii au trimis-o la un institut mintale. Cu toate acestea, Courtney scapa de la institut şi o trimite pe adevarata Alison in locul ei.
Courtney a scapat de toate vechile prietenele lui Alison ca acestea sa nu isi dea seama că ea nu esteAli, şi isi face 4 prietene noi, Spencer, Hanna, Aria si Emily.Intre timp adevarata Ali scapa de la institut. Vrand sa se razbune o omoara pe Courtney(pe care fetele credeau ca este Alison)si o ingroapa in curtea din spate,
Desigur, atunci când au găsit corpul lui Courtney, au crezut ca a fost Alison, deoarece acestea erau gemene identice. Alison devine a doua -A- citind jurnalul lui Courtney in care aceasta tinea secretele celor 4 fete.
Acum razbunatoarea Ali le inchide intr-o camera si da foc la casa incercand sa le omoare, ele reusesc sa iasa din casa, iar Ali este blocata inauntru si moare.
Pentru mai multe detalii intra pe wiki answers! :*
@Anne,cred ca ce ai gasit tu se refera la carti insa producatorii au spus ca -A din carti nu este si acelasi in serial:p
rosettethedesignerofthemasterpieces întreabă: