Departeaz-o pe prietena ta de iubitul tau si acorda-i lui mai multa atentie.
Atunci inseamna ca nu este prietena cu tine...
incearca sa vb cu ea si sa vezi daca e asa. daca da, ar fi bine sa o cam termini cu ea, aceasta nu este prietenie
Imi imaginez cat de greu iti este si imi pare rau ca treci prin situatia asta, dar cred ca nu trebuie judecata nici prietena ta pentru ca inima nu intreaba pe cine "are voie"sa iubeasca si pe cine nu. Iubirea apare pur si simplu, atunci cand te astepti mai putin si de multe ori poate se intampla sa ne indragostim de cine nu trebuie.Cred ca ar trebui sa vorbesti serios cu iubitul tau si cu prietena ta, iar ea daca iti este cu adevarat prietena nu ar trebui sa fie cu el chiar daca tu o sa te desparti de el, pentru ca trebuie sa se gandeasca ca si tu il iubesti si suferi.
Stiu cum este. e ft dureros dar nu ai ce face. e ftft urata situatia si tot ce poti face este sa le dai cale libera daca vrei sa iti mai pastrezi orgoliul, si sa te prefaci ca nu esti ranita.pentru ca in situatiile astea tu pici ft prost. stiu prin ce treci, prietena mea cea mai buna de ani buni s-a combinat tot asa cu prietenul meu, de fapt pe atunci era deja ex pentru ca eu am observat apropierea lor si i'am spus ca ar fi fost mai frumos sa ma anunte si pe mine, dar asta este. nu ai ce face. ai grija si ...imi pare rau :*
''Prietene ta'' ar trebuie sa-si vada de viata ei nu sa se uite la iubitul tau. daca intr-adevar o iubeste si el ar trebui sa il lasi in pace.
Daca asa se comporta prietena ta cea mai buna e clar ce fel de prietena ti`e.lasa-i pe amandoi sa`si faca treburile si fi tu mai isteata. cauta`ti pe altcineva :*
Stiu cum e sa te indragostesti de iubitul celei mai bune prietene si eu am patit-o. Dar de data asta eu am fost cea care s-a indragostit de iubitul ei, dar la mine ei s-au despartit si eu cu prietenuso am devenit foarte buni prieteni, ciudat si rau din partea mea. CE pot sa iti spun e sa te pui si in pielea prietenei tale.Fiiindca dragostea vine si pleaca cand vrea ea. Dar pleaca mai greu.Imi pot da seama ca si tu il iubesti, dar daca el nu te mai place pe tine ci pe ea lasa-ii sa fie fericit ei doi fiindca faci o fapta buna si mareata, si eu spun ca roata se intoarce intodeauna. Dar vobreste intai si cu ea deschis si cu el.Cu ea va fi putin mai usor poate cu el mai greu. Dar sa vb cu calm cu ele.Stiu e dureros imi dau seama ce simti, dar faci ce vrei.Bafta oricum
ViolaVioletta întreabă:
Andrei67y5 întreabă: