| airlove a întrebat:

Prietena mea, Ana, are acnee ( cosuri) pe fata... Ce sfaturi ia-ti putea da? Spune-ti denumiri de creme sau solutii... se poate si metode naturaliste! PS: Cer sfatul vostru deoarece ea deja are acnee de 2 ani si nu arata bine deloc sad

9 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

S'au mai postat foarte multe intrebari in legatura cu probleme de genu.Am mai spus'o s o mai spun. Mie cel mai bun mi se pare Aknesoll.Il cumperi de la farmacie cu 10 lei si citesti atenta instructiunile.In cateva zile trec

| oanamaria a răspuns:

Si eu recomand sapunul cu sulf, eu mai foloseam garnier 3 in 1 pure natural cand am avut pb cu cosurile insa ii poti spune sa se duca la dermatolog sa vada daca e posibil sa aiba chisturi le ovare caci am avut doua prietene foarte bune cu pb astawinking

| andytza a răspuns:

Ar trebui sa apelezi la sfatul unui dermatolog.Si eu m-am confruntat cu astfel de probleme si intai(cum face romanu`) am fost la farmacie, am cheltuit o groaza de bani pe creme care nu faceau altceva decat sa-mi produca anumite alergii.Deci nu te lua dupa mine, tu sau prietena ta, un sfat prietenesc, mergi intai la dermatolog si pe urma la farmacie.winking

| pysyuctzza a răspuns:

Pureactive de la Garnier sau zeama de lamie pe o bucata de tampon de vata, s-ar putea sa usture dar dupa ce se usuca poti sa te speli, mereu e bine sa te speli cu apa calduta dar nu fierbinte,

| dya_4589 a răspuns:

Eu m-a cautat Aknesol peste tot si n-am gasit!
Spune-i sa se spele cu sapun cu sulf (il gaseste la farmacie si costa in jur de 5 RON)
De asemenea, sa-si faca o masca cu argila aslavital o cutie cu 10 pliculete costa pana in 10 RON. Se foloseste apa plata sau de izvor, la inceput se face o cura de o saptamana, iar dupa face de cate doua ori pe saptamana.
De asemenea mai folosesc crema sebo-reglatoare de la gerovital plant care super big grin si corector din aceiasi gama.
Spune-i, de asemena sa nu foloseasca fond de ten, sa bea zilnic 2 litri de apa si sa consume cat mai multe fructe si legume.
Poate sa incerce si o cura de 1luna-1 cu ceai de trei frati patati, 3 cani pe zi, dintre care prima se ia dimineata pe stomacul gol.
Ti-am scris exact ce fac eu, doar ca nu o sa se rezolve imediat, rezultate pozitive se vad dupa aprox. o luna (sau chiar mai devreme)... deci care ar mai avea nevoie de rabdare si optimism!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la dermatologie si mia recomandat un fel de solutie
se numeste Zynerit. o poti lua de la farmacie si nu e ft scumpa.iti usuca cosurile

| larisag a răspuns:

Buna,
Poate ar fi bine ca prietena ta sa isi faca analize de specialitate pentru a putea vedea cauza aparitiei acneei. Un remediu ar fi produsele naturale, din plante 100%, la care nu exista reactii adverse. Poti citi mai jos despre un astfel de produs: http://www.tratamente-boli.com/......activ.html
Bafta si sanatate multa!

| MaRy_6119 a răspuns:

Sa nu consume ciocolata.suna rau, dar asta estebig grin.Pentru inceput poate sa incerce ca intr-o saptamana sa nu manance niciun gram de ciocolata si sa observe schimbarile.