S'au mai postat foarte multe intrebari in legatura cu probleme de genu.Am mai spus'o s o mai spun. Mie cel mai bun mi se pare Aknesoll.Il cumperi de la farmacie cu 10 lei si citesti atenta instructiunile.In cateva zile trec
Si eu recomand sapunul cu sulf, eu mai foloseam garnier 3 in 1 pure natural cand am avut pb cu cosurile insa ii poti spune sa se duca la dermatolog sa vada daca e posibil sa aiba chisturi le ovare caci am avut doua prietene foarte bune cu pb asta
Ar trebui sa apelezi la sfatul unui dermatolog.Si eu m-am confruntat cu astfel de probleme si intai(cum face romanu`) am fost la farmacie, am cheltuit o groaza de bani pe creme care nu faceau altceva decat sa-mi produca anumite alergii.Deci nu te lua dupa mine, tu sau prietena ta, un sfat prietenesc, mergi intai la dermatolog si pe urma la farmacie.
Pureactive de la Garnier sau zeama de lamie pe o bucata de tampon de vata, s-ar putea sa usture dar dupa ce se usuca poti sa te speli, mereu e bine sa te speli cu apa calduta dar nu fierbinte,
Eu m-a cautat Aknesol peste tot si n-am gasit!
Spune-i sa se spele cu sapun cu sulf (il gaseste la farmacie si costa in jur de 5 RON)
De asemenea, sa-si faca o masca cu argila aslavital o cutie cu 10 pliculete costa pana in 10 RON. Se foloseste apa plata sau de izvor, la inceput se face o cura de o saptamana, iar dupa face de cate doua ori pe saptamana.
De asemenea mai folosesc crema sebo-reglatoare de la gerovital plant care super si corector din aceiasi gama.
Spune-i, de asemena sa nu foloseasca fond de ten, sa bea zilnic 2 litri de apa si sa consume cat mai multe fructe si legume.
Poate sa incerce si o cura de 1luna-1 cu ceai de trei frati patati, 3 cani pe zi, dintre care prima se ia dimineata pe stomacul gol.
Ti-am scris exact ce fac eu, doar ca nu o sa se rezolve imediat, rezultate pozitive se vad dupa aprox. o luna (sau chiar mai devreme)... deci care ar mai avea nevoie de rabdare si optimism!
Buna,
Poate ar fi bine ca prietena ta sa isi faca analize de specialitate pentru a putea vedea cauza aparitiei acneei. Un remediu ar fi produsele naturale, din plante 100%, la care nu exista reactii adverse. Poti citi mai jos despre un astfel de produs: http://www.tratamente-boli.com/......activ.html
Bafta si sanatate multa!
Sa nu consume ciocolata.suna rau, dar asta este.Pentru inceput poate sa incerce ca intr-o saptamana sa nu manance niciun gram de ciocolata si sa observe schimbarile.
Geo2969686 întreabă: