| Eu_4599 a întrebat:

Prietena mea are o fata cu fostul ei prieten si s-au despartit ca el nu lucreaza si nu au din ce trai. a si batut-o curand si nu stie ce sa faca ca el nu o lasa sa vorbeasca cu nimeni si vrea sa ia fata sa stea singur cu ea chiar daca nu e trecuta pe numele lui iar ea nu vrea sa o dea pentru ca ii e frica. un sfat va rog!

5 răspunsuri:
| deutza_2137 a răspuns:

Pai nu stiu suna la protectia copilului.

| blueskydarkeyes a răspuns:

Pai locuiesc impreuna?
Eu in locul ei as proceda astfel:
As inregistra o discutie despre custodia fetei.Chiar daca in acte fata a ramas cu mama tatal vrea sa obtina custodia fetei ilegal deci daca ar putea sa inregistreze o conversatie atunci ar avea dovada ca tatal nu respecta legea si l-ar putea da pe mana politiei.De astfel de oameni trebuie sa scapi rapid dar situatia e foarte conplicata fiindca chiar daca tatal primeste o amenda sau intra la inchisoare cat ar putea sa stea acolo.Maxim 5 ani.Si dupa 5 ani iese de acolo cu dorinta de razbunare pe cel care l-a bagat acolo, adica pe mama.Si daca ai spus ca acum o bate cand iese de acolo e foarte probabil sa ii dea in cap sa o omoare pe mama si sa fuga cu fata.Degeaba il prinde dupa aceea politia ca mama tot maorta ramane.De ace.Crede-ma! nu pravez.Auzi atatea crime la televizor si atatea grozavii(ex:Si-a omorat sotia si si-a violat fata dupa care a omorat-o.Doua ore mai tarziu s-a sinucis.)ca nimic nu te mai poate surptinde.

| AndreiutzaDeiutza a răspuns:

Pai eu as spune sa apeleze la parinti ei sa le spuna ce ii face si ei sigur or sa ajute si el nu-i poate lua copilul daca nu e trecuta pe numele lui. Daca o sa ramana la parinti el nu o sa indrazneasca sa ii mai faca ceva.Mult noroc.

| Anestezia a răspuns:

Pai buna.Si sunt sigura ca comportamentul acestui om este.Ilegal.Chestiile astea se pot intampla in orice familie din cauza neajunsurilor.Asa ca prietena ta nu are de ce sa`si faca griji.Acum poate prietena ta nu`si lasa fata cu omu` asta poate ca ii va fi dor de ea.Nu cred ca E in stare sa`si omoare copilul.dar ar trebui totusi sa vorbeasca ochi la ochi.Pentru siguranta copilului si sa`si creeze un act comunicativ. Pentru a gasi solutia cea mai buna Te pup si multa bafta prietenei talebig grin

| Eu_4599 explică:

Deci a mai fost la parnaie e obisnuit si ea nu are parinti e singura