Pai locuiesc impreuna?
Eu in locul ei as proceda astfel:
As inregistra o discutie despre custodia fetei.Chiar daca in acte fata a ramas cu mama tatal vrea sa obtina custodia fetei ilegal deci daca ar putea sa inregistreze o conversatie atunci ar avea dovada ca tatal nu respecta legea si l-ar putea da pe mana politiei.De astfel de oameni trebuie sa scapi rapid dar situatia e foarte conplicata fiindca chiar daca tatal primeste o amenda sau intra la inchisoare cat ar putea sa stea acolo.Maxim 5 ani.Si dupa 5 ani iese de acolo cu dorinta de razbunare pe cel care l-a bagat acolo, adica pe mama.Si daca ai spus ca acum o bate cand iese de acolo e foarte probabil sa ii dea in cap sa o omoare pe mama si sa fuga cu fata.Degeaba il prinde dupa aceea politia ca mama tot maorta ramane.De ace.Crede-ma! nu pravez.Auzi atatea crime la televizor si atatea grozavii(ex:Si-a omorat sotia si si-a violat fata dupa care a omorat-o.Doua ore mai tarziu s-a sinucis.)ca nimic nu te mai poate surptinde.
Pai eu as spune sa apeleze la parinti ei sa le spuna ce ii face si ei sigur or sa ajute si el nu-i poate lua copilul daca nu e trecuta pe numele lui. Daca o sa ramana la parinti el nu o sa indrazneasca sa ii mai faca ceva.Mult noroc.
Pai buna.Si sunt sigura ca comportamentul acestui om este.Ilegal.Chestiile astea se pot intampla in orice familie din cauza neajunsurilor.Asa ca prietena ta nu are de ce sa`si faca griji.Acum poate prietena ta nu`si lasa fata cu omu` asta poate ca ii va fi dor de ea.Nu cred ca E in stare sa`si omoare copilul.dar ar trebui totusi sa vorbeasca ochi la ochi.Pentru siguranta copilului si sa`si creeze un act comunicativ. Pentru a gasi solutia cea mai buna Te pup si multa bafta prietenei tale