| anonim15 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna a observat azi ca are lindeni.Va rog dati-mi cateva sfaturi pentru ca nu vreau sa o parasesc la greu.Cum sa faca sa scape de ei?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

La farmacie gasesti sampon antiparazitar, cu care va trebui sa se spele la trei zile. Ajut-o si tu si curata-i ouale. Exista piepteni de os (cu dinti foarte marunti) cu care va trebui sa-si pieptene parul, deoasupra chiuvetei, ca sa-i cada paduchii. Nu dispera, cu ajutorul au isi va rezolva problema in 3 saptamani.

25 răspunsuri:
| alle_1861 a răspuns:

Exista la farmacie un sampon pentru asa ceva.

nony
| nony a răspuns:

Nu prea stiu cum scapa de ei, dar sincer acum. e certata cu apa? Nu vreau sa fiu rautacios, dar numai la tiganii aia cu carute am vazut asa ceva.In ziua de azi cand sunt trilioane de sampoane pe piata mai poti sa faci asa ceva?!? Sa isi dea cu gaz, stiam de la bunica retzeta asta big grin

| albastrel a răspuns:

Ms pentru raspunsuri... mi-am dat si eu seama ce inseamna lindeni big grinlaughing

| withoutme a răspuns:

Puneo sa se unga in cap cu gaz sau ulei de mancare.

| Sony8998 a răspuns:

Petrolul lampant... dar nu stiu unde se gaseste. Cel mai bun ar fi un sampon de la farmacie.

Dar eu cred mai mult in apa si sapun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit parerea unui rautacios cum c-ar fi vorba de apa si sapun, pe mine m-a ferit D-zeu de asa ceva dar cred cu tarie ca aceste insecte pot fi usor colectionate din locuri aglomerate si sunt sigura ca le place mai degraba un par curat decat unul nespalat deci sa nu mai fim atat de rai cu semenii nostri. E atat de usor sa ranim cu vorbe grele dar vorbele frumoase unde sunt? Samponul din farmacie e bun si face si parul mai frumos din cate am auzit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel cred ca trebuie de luat de la farmacie solutie speciala, apoi in fiecare fiecare zi sati piepteni parul cu pieptne de os

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Woow, e greu sa ai asa ceva. Daca nu se duce acum la farmacie, o sa fie plina de paduchi.
Exista solutii foarte bune la farmacie, dar tie si rusine sa ceri, la primul lucrul la care se gandeste farmacista sunt "Paduchi".

| gabriela09_6695 a răspuns:

Simplu cu gaz dar ciudat nu am mai auzit de la gradinita sa mai ai asa ceva

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Am crezut ca lindeni pentru Second life.com laughing

| alee_băă a răspuns:

Sa se spele de 3 ori pe zi cu otet!
stiu ca o sa-i mirose urat dar dupa sa se spele cu sampon!

| Asdfasdefta a răspuns:

1. Daca te speli de 3 ori pe zi iti cade parul...
2.De la otet nu miroase parul.

| LaMijto a răspuns:

Sa se spele mai des

| IooMar a răspuns:

Sa isi cumpere sampon antiparazitar sau sa iti dea cu gaz. Mi-a parut bine!

| chupachups1234 a răspuns:

Cum sa te spali de 3 ori pe zi? Ramai chel laughing Am aflat si eu ce-s aia lideni. Ce n-ai zis paduchi sa inteleaga tot poporu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă sunt lindeni sunt şi păduchi, sfatul meu vopseşte părul...

| Biencutsa a răspuns:

Du-te la farmacie si i'a un sampon! Grabestete ca se inmultesc repede si o sa fie nevoie sa se tunda...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Pai pentru asa ceva du-te si intreaba la farmacie. Explicai si de la farmacie iti va da o solutie de dat pe par.Iti trebuie bani evident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce importanti va credeti. aveti bodyguarzi.pana la urma tantarul ciupeste pe toata lumea... da unii sunt fraieri si cerd ca au bodygurazi

| claudiea79 a răspuns:

Dai cu gaz apoi te speli cu apa si sampon daca nu iese te tunzi la chelie

| kklaudia a răspuns:

Ancutza a răspuns:
Cum sa te spali de 3 ori pe zi? Ramai chel laughing Am aflat si eu ce-s aia lideni. Ce n-ai zis paduchi sa inteleaga tot poporu laughing
pentru ca paduchii nu sunt aceeasi cu lindenii
pe inteles...paduchii sunt acele insecte care traiesc printre firele de par, si de obicei prefera locurile curate, de aceea nu are importanta cat de des te speli, iar lindeni sunt ouale acestora.
ii poti lua paduchii din toate locurile aglomerate, doar pentru ca ai urcat in tranvai autobuz sau tren...cateva exemple...si rezemanduti capul pe spatarul scaunului poti lua o gramada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate nu stiu, dar chiar imi plac portocalele! XD

| Maddu a răspuns:

Am vazut pe aici nu mai rautaciosi. doamne cum adica e certat cu apa Nony? Tu nu vezi ce spui adica acei paduchi nu se fac nu ca nu te speli ci se pot lua de la o persoana, sau daca ai fost undeva la tara in vacanta se pot lua chiar si de la gaini, animale.deci nu te mai lua de lume Nony pentru ca nu face paduchi ca vrea ea sau ca nu se spala ok? Iar cand are paduchi sa nu se spele pana nu isi ia un spray ceva eu stiu de la o prietena ca a luat de la tara si atunci in momentul ala cand a vazut totusi avea un par lung si foarte bogat s-a dat repede cu un spray de insecte si s-a legat strans cu un prosop ca paduchii sa moara aspoii si-a luat un piepten des si au inceput sa cada iar apoi a fost la farmacie si si-a luat mai multe de acolo cum zice si miruna. Otetul e foarte bun sa te speli la fiecare spalare te clatesti cu el mereu pentru a se usca lindinele.Am observat ca ai dat funda oricum nu vroiam mai mult sunt aici sa ajut:*Mult norocbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ftatilor va zic eu unu la care e garantat 100% dewci, date cu gaz, stai 15-30 min cu o ceva sa pastreze mirosu ca sa moara ouole si cand il pui gazu maseaza apoi dupa 15-30 min cat il suporti dar cel putin 15 min ar fi bine spalate cu saponul tau obisnuit dar nu 5 ori de max 3 ori si dupa aia dati cu un oic de otet si apoi te usuci frumos si gata si daca nu merge incearca abia apoi un sapon de la farmacie /stiu ce spun e cel ai bun tratament /

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu ce sa'i faci daca tot nu vrei sa o lasi la greu, iei gazu il torni in cap si pe urma ai luat bricheta si i'ai dat foc, sincer se scapa de orice povara