anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea cea mai bună (Ana) i-a spus prietenului meu (Alex) un secret de-al meu.
Eu și Ana ne cunoaștem de când ne-am născut, însă ea a plecat după aproape 10 ani și ne întâlneam în fiecare vacanță. Și până în prezent nu ne-am certat deloc.
Mai întâi, Alex mi-a pus o întrebare mai ciudată, ca și cum ar fi știut acel secret.L-am întrebat mai întâi pe el dacă Ana i-a zis ceva şi mi-a spus că nu, apoi am întrebat-o pe Ana dacă ea i-a zis ceva lui Alex, iar ea mi-a spus că nu. Pe moment i-am crezut.
Mai târziu, când ne-am întâlnit în vacanţă, Ana a plecat până undeva şi mi-a lăsat mie telefonul. Cât timp era plecată a primit un mesaj. L-am accesat, apoi am intrat la conversaţii şi am văzut conversaţia ei cu Alex, cum ea i-a zis secretul meu. Logic, mă simt cam vinovată că am umblat în telefonul ei, dar noi două nu am avut niciodată nimic de ascuns, ea avea mereu acces la telefonul meu şi invers.
Încă nu le-am spus că ştiu, i-am trimis Anei nişte mesaje, aşa, ca să-i bat apropo, despre faptul că sinceritatea valoreaza foarte mult într-o prietenie şi chestii, dar tot n-a zis nimic.
Secretul ăsta al meu e, de fapt, un fel de problemă care are legătură cu mine.
Ea i-a spus în mesaj lui Alex că vrea să mă ajute. Cumva ea a vrut sa mă ajute, şi i-a spus şi lui Alex cu speranţa că el mă poate ajuta mai mult.
Acum...Nu ştiu ce să fac...
Eu nu le-am cerut să mă ajute. Chiar dacă sunt rănită nu am nevoie de ajutorul lor, pentru că nu au cu ce să mă ajute.
Nu ştiu dacă să mai am încredere în ei.
Pe Alex nu-l cunosc de foarte mult timp, dar de când ne-am cunoscut ne-am ajutat reciproc.
Ana...era singura mea prietenă adevărata, dar, nu ştiu, poate chiar a crezut că mă poate ajuta şi poate de asta a acţionat aşa.
De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Să mai am încredere în ei sau nu?
(PS.*numele sunt false)
DAU FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| AdmC a răspuns:

Consider ca atat timp cat nu au facut misto de tine sau sa fi spus secretul tau cu scopul de a te rani intentiile lor au fost bune deci in principiu cred ca poti avea incredere in ei in continuare si ii poti considera in continuare prietenii tai.

| 3mmylee a răspuns (pentru AdmC):

Mulțumesc mult!

1 răspuns: