| BrokenOne99 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna are un bebe si inca este la liceu. De cand a ramas gravida m-am cam distantat de ea, si cum eu sunt o persoana care nu indrageste copiii, nici nu ma prea intereseaza ce-mi spune despre al ei. La inceput am incercat sa o ajut cu sfaturi cat de mult am putut, dar deja au inceput sa ma plictiseasca toate problemele ei. Isi plange de mila ca tipul cu care are copil a dezamagit-o. Eu una m-am cam saturat de dramele ei. Am incercat de cateva ori sa-i spun ca nu are rost sa se planga si sa-si accepte greselile, dar dupa imi spunea ca nu sunt o prietena adevarata. Cum sa o fac sa inteleaga asta? Nu mai vreau sa-i ascult problemele de genu' de fiecare data cand deschid o conversatie cu ea.

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Pai...chiar nu esti o prietena adevarata.

| Axelx a răspuns:

Uite...Dacă vrei ia în considerare sfatul meu: Spune-i cum stă situația. Dar te rog frumos, dacă chiar ți la ea.Ia-ți cam o oră din timpul tău și cheam-o la tine..sau undeva să fiți doar voi două într-un loc liniștit. Niciunul dintre noi nu știm cum e să fi în locul ei. Nu sunt aici să te judec sau ceva, dar ea chiar are nevoie de ajutor pentru că nu se află într-o situație prea bună, mai ales la vârsta asta. Știu că nu o poți ajuta 100%, nu o înțelegi, e normal. Dar crede-mă că chiar o să-i pice bine să știe că cineva ține la ea și o să se poată descărca. Poartă o discuție cu ea adevărată și sinceră, spune-i că te cam deranjează chestiile astea. Poate ar trebui să găsească un grup de fete care au trecut prin aceeași chestie și ele se vor înțelege unele pe altele și își vor găsi mai mult suport moral. Te înțeleg dacă te-ai săturat, dar dacă ți la ea sacrifică-ți măcar o oră pentru o discuție adevărată și fi acolo..are nevoie de tine. Știu că e greu.dar până la urmă cine te ajută la greu dacă nu o fac prietenii? Îți doresc tot binele în viață, sper că o să se termine cu bine.