Poi luati si voi testele de la reviste.
Jucati adevar, provocare, caz sau procent.
Uitati'va la niste filme.
Carti...
Incercati sa faceti un tort sau mai simplu salata cu fructe... unde e frisca e si distractie :)).
Cantati, ascultati muzicaa ...hai ca si celelalte fete vor avea ideei.
Ora de infrumusetare, dans, vorbiti, barfiti, faceti poze, jucati niste jocuri si sa aflati lucruri noi despre voi, mancati, beti, faceti o mini "parada a modei", spuneti-va cum vreti sa va vedeti peste 5, 10, 15, 50 de ani. Sunt atatea de facut dar niciodata nu-i timp de toate.
Am si eu o intrebare merge-ti imbracate direct in pijama sau va schimbati acolo?
Must have:film-comedie cu adolecenti-vine si craciunul deci nu horror''--reviste o bravo, bravo/cool girl--va machiati, faceti teste de pe net sau din reviste--adevar sau provocare, muzica dansati cantatisunt destuulle HAVE FUN!
Wawwwwwwwwwwwwww distractie in pijamale pai sa aiba si delfini si albinute si inimioare si ursuleti si si mai ce:( ca nu stiu ce pijamale va plac voua :D Pai ati putea sa ornamentati cu baloane multe, tort, sampanie, suc, si regula principala caine nu are pijamale si papucei nu merge la petrecere:D si muzica de asemenea erea sa uit:D
Wawwwwwwwwwwwwww distractie in pijamale pai sa aiba si delfini si albinute si inimioare si ursuleti si si mai ce:( ca nu stiu ce pijamale va plac voua :D Pai ati putea sa ornamentati cu baloane multe, tort, sampanie, suc, si regula principala cine nu are pijamale si papucei nu merge la petrecere:D nu este invitat invitata:D si muzica de asemenea erea sa uit:D
Nu ma refeream la o petrecere in pijamale de genul asta, ma refeream ca e o petrecere obisnuita la care se ramane peste noapte(e o petrecere de intoarcere acasa).
Senorita2000 întreabă: