| rominax3 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna place un baiat 70 la suta si acest baiat o place tot la fel pe ea. Problema este ca si eu plac acest baiat si sunt invidioasa pe ea... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Chillcs a răspuns:

Simplu. Vorbeste cu ea si spune-i ca si tie iti place. Faceti o promisiune cum ca niciuna dintre voi nu va fi cu el. Nu are rost sa stricati prietenia pentru un baiat. Si el va avea satisfactie daca vede ca umbla 2 femei dupa el. Deci cea mai buna solutie este sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca niciuna dintre voi n-ar trebui sa fie cu baiatul acela.

7 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Eu spun să faci ceea ce ţi-a spus @Chillcs, deşi dacă ei doi se plac nu prea e frumos să te bagi în treaba lor. Dar până la urmă, e prietena ta şi nu merită să fiţi invidioase una pe alta şi să vă mâncaţi între voi pentru un băiat.

Baftă!

| ROB3RT89 a răspuns:

Daca nu este impreuna cu el,ar trebui sa faci tu primul pas! Nu trebuie sa se ajunga la certuri pentru un baiat, iar daca tu te consideri o prietena buna, va trebui sa lasi invidia deoparte!

| lacrimanegru a răspuns:

Pe tine cat la suta te place baiatul?

| rominax3 explică (pentru lacrimanegru):

Ma place doar ca amica

| lacrimanegru a răspuns (pentru rominax3):

Atunci e greu de spus. bate un apropo poate isi da seama si iti spune ca te place, daca nu mergi mai departe o sa gasesti sigur ceva mai bun. intodeauna exista ceva mai bun. crede-ma am 32 de ani. succes

| veritasaga87 a răspuns:

Cum ai calculat procentajul? laughing)))))

| rominax3 explică (pentru veritasaga87):

Amandoi mi-au spus... dar acum am aflat ca prietena mea nu il mai place asa de mult ci doar 50 la suta