Simplu. Vorbeste cu ea si spune-i ca si tie iti place. Faceti o promisiune cum ca niciuna dintre voi nu va fi cu el. Nu are rost sa stricati prietenia pentru un baiat. Si el va avea satisfactie daca vede ca umbla 2 femei dupa el. Deci cea mai buna solutie este sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca niciuna dintre voi n-ar trebui sa fie cu baiatul acela.
Eu spun să faci ceea ce ţi-a spus @Chillcs, deşi dacă ei doi se plac nu prea e frumos să te bagi în treaba lor. Dar până la urmă, e prietena ta şi nu merită să fiţi invidioase una pe alta şi să vă mâncaţi între voi pentru un băiat.
Baftă!
Daca nu este impreuna cu el,ar trebui sa faci tu primul pas! Nu trebuie sa se ajunga la certuri pentru un baiat, iar daca tu te consideri o prietena buna, va trebui sa lasi invidia deoparte!
Ma place doar ca amica
Atunci e greu de spus. bate un apropo poate isi da seama si iti spune ca te place, daca nu mergi mai departe o sa gasesti sigur ceva mai bun. intodeauna exista ceva mai bun. crede-ma am 32 de ani. succes
Amandoi mi-au spus... dar acum am aflat ca prietena mea nu il mai place asa de mult ci doar 50 la suta
biencutza1111 întreabă: