| Valisha18 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna s-a departat complet de mine. Acum sta cu alte fete, si m-am gandit ca a iesit o perioada mai mult cu ele, dar cund incerc sa ma duc pe afara cu ea, gaseste scuze. Nu mai are incredere in mine, ma barfeste pe la spate, am vazut-o o data ca vorbea ceva la ureche cu fata care acum 3 saptamani " o enerva teribil si se comporta copilareste" si cand am venit eu am auzit-o soptind: stai, stai, stai! Si chiar de fata cu mine, cu voce tare, a spus, bine, tie iti zic ( catre"prietena" ei) dar tie ( catre mine) nu pot, ca o sa zici! Si niciodata nu i-am spus vreun secret altei fete, sau alte chestii de genu asta! Nu stiu ce sa fac... e un soc pentru mine, si chiar doare! Va rog, puteti sa ma ajutati? sad

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De ce nu vorbești cu ea și întreab-o care e problema. Nu ai cum să rezolvi asta dacă nu comunici cu ea, cine știe poate a avut anumite motive să se supere pe tine. Discutați. Baftă!

3 răspunsuri:
| ymary a răspuns:

Hey pai daca nu te mai considera prietena care erai odata si te-a inlocuit cu cea pe care o displacea inainte inseamna ca nu ti-a fost niciodata prietena pentru ca o prietenie care ia sfarsit nu a existat de fapt. Nu o mai baga in seama un timp si daca chiar tine la tine se va intoarce la tine ai sa vezi. Intre timp incearca sa iti gasesti si tu o prietena buna. Sper ca te-am ajutat! Funda te rogpuppy dog eyes

| ღAnonimaღ a răspuns:

Salut! Si eu am trecut prin acceasti chestie ca si tine. Dupa cum se comporta nu este o prietena adevarata. Gasesteti si tu prietene mai buna si fa-i in ciuda. Ti-o spun din propria experienta. Nu mai pune tot la suflet. Te pup!

| MeCoolFunny a răspuns:

Si eu sunt certata cu fosta prietena... Dar din cauza ca ea mereu ma jigneste, o face pe-a sefa si mereu si mereu nu ii convine ceva.Stiu ce simti. Fa-ti o alta prietena! Incearca sa uiti de cea veche cu toate ca la inceput va fi greu. Succes!