De ce nu vorbești cu ea și întreab-o care e problema. Nu ai cum să rezolvi asta dacă nu comunici cu ea, cine știe poate a avut anumite motive să se supere pe tine. Discutați. Baftă!
Hey pai daca nu te mai considera prietena care erai odata si te-a inlocuit cu cea pe care o displacea inainte inseamna ca nu ti-a fost niciodata prietena pentru ca o prietenie care ia sfarsit nu a existat de fapt. Nu o mai baga in seama un timp si daca chiar tine la tine se va intoarce la tine ai sa vezi. Intre timp incearca sa iti gasesti si tu o prietena buna. Sper ca te-am ajutat! Funda te rog
Salut! Si eu am trecut prin acceasti chestie ca si tine. Dupa cum se comporta nu este o prietena adevarata. Gasesteti si tu prietene mai buna si fa-i in ciuda. Ti-o spun din propria experienta. Nu mai pune tot la suflet. Te pup!
Si eu sunt certata cu fosta prietena... Dar din cauza ca ea mereu ma jigneste, o face pe-a sefa si mereu si mereu nu ii convine ceva.Stiu ce simti. Fa-ti o alta prietena! Incearca sa uiti de cea veche cu toate ca la inceput va fi greu. Succes!