| malenagen98 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna (sa ii zicem X) este agresata chiar in acest moment!
Tocmai m-a sunat X care era langa iubitul ei. El i-a luat imediat telefonul din mana si m-a luat pe mine la intrebari. M-a intrebat daca am fost azi cu ea si cine a mai fost cu noi. I-am spus ca da, amf fost cu ea la suc, apoi ne-am intalnit cu fratele iubitului ei, care ne-a dus cu masina acasa. M-a mai intrebat si daca ea a fost cu mine la un majorat acum 1 an (el nu stia ca ea a fost acolo). Apoi mi-a spus ca daca afla ca ma mai vad cu ea, ne bate pe amandoua, asa cum a batut-o pe ea acum. Pe fundal, o auzeam pe ea, plangand. Eu nu vad sa fi facut ceva rau, reactia lui fiind total exagerata. Nu stiu ce sa fac! Am vrut sa o sun pe mama ei, dar nu cred ca as fi rezolvat ceva...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia sa nu mai planga si sa depuna plangere la politie. De ce sta intr-o relatie asa toxica nu inteleg straight face

| malenagen98 explică (pentru anonim_4396):

Si nu e prima data cand el se comporta asa cu ea...Nici eu nu pot sa inteleg de ce continua sa fie cu el

| anonim_4396 a răspuns (pentru malenagen98):

Pana la urma o sa i se ia si ei de toata posesivitatea asta excesiva si o sa vada ca doar isi pierde timpul in relatia asta - nu e ceva de viitor. Deschide-i tu ochii daca ea nu vede.

| malenagen98 explică (pentru anonim_4396):

De 5 ani tot incerc sa-i deschid ochii si degeaba.

3 răspunsuri: