| AnneMari a întrebat:

Prietena mea cea mai buna, sau fostathinking s-a schimbat mult.Are 2 prietene noi.Cand o sun:"Sunt cu.", o intreb daca iese afara:"Ies pe la 5 cu.", o intreb daca vine cu mine undeva:"Sunt cu.". Pana acum catva timp ii placea sa mergem la cumparaturi, mall`uri etc.Am fost ieri, si asta pentru ca i-am aruncat cateva cuvinte la telefon si a venit mai mult obligata, o iintrebam daca ii plac tenesii:"Hai, hai, hai ca`s bine.". Vaistraight face, nu mai suport, i-am spus multe pana acum, am cominucat cu ea, atunci cand puteam, pentru ca mereu e cu alea 2. I-am spus mereu cand plangeam, ca sufar ca nu mai e alaturi de mine la bine si la greu, ca am nevoie de ea, ca imi este dor de noi, iar ea nu spune nimic, presupun ca da`conversatiile dupa mess alora 2, sau le spune pe fata.Am nevoie de ea, o iubesc.Gasisem in ea singurul om care ma iubea, s-a schimbat. A ales popularitatea, a lasat in urma drumul dupa care a plecat. Ce sa fac sa trec peste? Sunt la pamant!

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Roxanne...
Trist ce ti se intampla si eu am dat de astfel de "prietene" dar m`am resemnat asa ca asta iti sugerez si tie, capul sus ca mai sunt o multime de fete care ar dorii sa iti fie prietene nu te oprii la asa zisa ta cea mai buna prietena pentru ca daca o sa iti fie mereu gandul la ea nu o sa poti trece niciodata peste.Incearca sa iti gasesti alte prietene stiu ca iti va fi greu la inceput sa o scoti din minte si sa numai tii asa de mult la ea,o sa vada ea cand o sa fie lasata balta de cele doua prietene asa cum te-a lasat si pe tine si o sa vina plangand la tine!
A ales popularitatea in locul unei prietene adevarate, poate ca nu isi da seama acum pentru ca cele doua fac pe bunele prietene cu ea dar o sa vada ea cand va patii exact ca tine.
Este o prietena falsa asa ca iti sugerez sa numai ai incredere in toate fetele care azi se poarta frumos si iti asculta toate probleme si maine te lasa balta incearca pe viitor sa testezi viitoarele prietene si sa vezi daca intr`adevar merita sa iti petreci timpul cu ele.
Renunta sa ii spui pe messenger cat de prost te simti deoarece ei nu ii pasa de aceea nici nu iti raspunde, sterge`o din lista si la fel si numarul ei de telefon fa`o cumva sa dispara din viata ta si lasa loc celor care vor uma sa vina.
Peste tot sunt astfel de prieteni falsi de tine depinde pe cine alegi si daca vei avea incredere in ele.
Sper ca ti-am putut fii de folos.
Multa sanatate iti doresc!

6 răspunsuri:
| Morena30 a răspuns:

Eu zic sa ii platesti cu aceeasi moneda, de ce nu incerci sa iti cauti si tu o alta gasca cu care sa iesi mereu, sa te distrezi, iar fosta prietena sa te vada fericita. Dupa un timp, sigur isi va da seama cine i-a fost o prietena adevarata si ce a pierdut.Nu te mai ruga de ea, ai si tu putina demnitate.Las-o sa realizeze cat de greu construiesti o prietenie si cat de usor se poate rupewinking. Daca nu iti va cere iertare tu cauta alti prieteni si nu mai pune atata suflet ca nu merita nimeni, cel mai bun prieten te poate trada cand iti e mai bine.Asta e parerea mea, si iti spun din proprie experienta. FUNDA?smugsmug:*

| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

Am un plan big grin
ii spui cuvinte cam asa:
uite de cand te ai intalnit cu X si Y nu ai mai stat deloc cu mine noi care ne cunoastem de mult.mai inlocuit pur si simplu cu fitzoasele alea nu iti mai amintesti cum stateam si vorbeam mergeam la shopping si ne distram?
daca asta nu merge iata planul B:
iti faci si tu prietene noi si te prefaci ca te distrezi cu ele si asa o sa isi revina SUCCES

| Jamie a răspuns:

Pai trebuie sa te aduni asta e primul lucru incearca sa iti faci si tu prietene noi incearca sa o faci geloasa oricat ai iubio nu o lasa sa te faca sa te simti prost sa isi bata joc de tine daca te va suna sa te intrebe daca iesi raspunde cu aceeasi moneda...
Vreau sa iti povestesc ceva : si eu am o prietena care mi-a facut acelasi lucru eram prietene forte foarte apropiate (bff) si ea intr-o zi nu a mai stat deloc cu mine pentru ca isi facuse o noua prietena si pe mine, ma uitase ei bine eu nu am acceptat, ea vorbea numai despre noua iei prietena si m-am suparat cand o sunam sa iesim amandoua ea imi raspundea :~Pei nu pot ca sunt cu Cristina ~ of era atat de enervant... pana cand m-am dus in camera si m-am uitat la poze cu ea si cu mine... asta m-a faqut sa ma gandesc mult si a doua zi la scoala am tras-o de brat si i-am spus :~ Uite eu inteleg ca ai o prietena noua si vrei sa vb cu ea dar totusi si eu sunt prietena ta nu? te rog spune-mi daca mai vrei sa fim prietene eu tin mult la tine doar nu vrei sa lasi toate amintirile deoparte pentru popularitate stu ca Cristina este cea mai populara fata din scoala dar nu este genul tau. ~ si din acel moment ea m-a luat in brate si a ramas prietena si cu aceea fata dar tot cu mine statea mai mult.
Deci spune-i ca vrei sa fiti prietena amintestei de clipele frumoase si de cele mai rele, cand v-ati sustinut una pe cealalta spune-i ca tu tii mult la ea si daca nu vrea sa te asculte din prima ii spui ca este foarte important dar in primul rand sa nu, sa nu vorbesti asta cu ea la telefon... daca nu te asculata la telefon cand o inviti o cauti la ea acasa daca nu ti-a spus unde se duce si o tragi de brat si ii zici toate astea eventual ar fi bine asta in parc te duci cu ea acolo si iei si un album cu voi doua si va uitati prin el...
P.S. sper sa te ajute cu asta da-mi un mesaj daca a mers si v-ati impacat sau daca mai ai nevoie de sfaturi...(fundita daca te-am ajutat)

| larisa_4510 a răspuns:

Imi pare rau. odata ce un prieten te-a uitat nu mai vb cu tine.e greu sa-l uiti (crede-ma! am patit-o si eu sad )

| Andreea_Monica_1978 a răspuns:

Si eu am patit asta, sau de fapt patesc asta chiar acum si stiu cat de greu e...Chiar daca multi iti spun sa ii platesti cu aceeasi moneda, nu e chiar asa usor sa iti ignori cea mai buna prietena, pentru ca daca vrei sa o pastrezi chiar nu iti sugerez sa o ignori, deoarece o vei pierde definitiv.Eu sincera sa fiu am incercat sa ma "infiltrez" intre ea si prietena ei si sa fim toate 3 chiar daca uneori sunt in plus, imi fac eu loc :3 dar totusi e bine sa ii lasi putin spatiu, oamenii se plictisesc foarte repede de prietenii lor...

| SweetyDulce a răspuns:

Las-o sa plece, gaseste alta pretena, stiu ca e greu dar las-o sa plece daca ea crede ca e mai bine sad nu mai suferii cand o sa aive probleme banuiesc ca o sa vina la tine si atunci o sa vb amandoua de problemele voastre. sper ca o sa te ajute. bafta